Με τον Δήμου δεν χρειάζονται λόγια

Σπύρος Δήμου

Η ιστορία έχει δείξει πως σε τίποτα δεν διαφέρει ο ποδοσφαιρικός παράγοντας από τον πολιτικό. Είναι παραμύθης. Υπόσχεται, δηλαδή, πράγματα που δεν γίνονται. Δεσμεύεται για πράγματα που ούτε ο ίδιος υποστηρίζει ότι πραγματοποιούνται. Κατά καιρούς, έχουμε μπλέξει με τέτοιους αναξιόπιστους παράγοντες και στην Παναχαΐκή. Αλλά είναι η πρώτη φορά, μετά το 1821, που κάποιος υλοποιεί τις υποσχέσεις του, με το παραπάνω. Και με την ευκαιρία, της χορηγίας-μαμούθ 150 χιλιάδων ευρώ, για να μπει το όνομα της εταιρίας του στο μπροστινό μέρος της φανέλας, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και προσωπικού τσαμπουκά στην ποδοσφαιρική Πάτρα όλη.

Απλώς κάνει φόρα παρτίδα ότι δεν είναι όλοι πολιτικοί. Να λένε μόνο λόγια. Άσχετο αν είναι κουλτουριάρικες, που όμως δεν προσφέρονται για ακαδημαϊκή ανάλυση και διερεύνηση, αλλά απευθύνεται σε απελπισμένους, σε ανθρώπους που πεινάνε, που υποφέρουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σπύρος Δήμου είναι το όνομα του.

Διαβάστε επίσης : Παναχαΐκή : Kονέ Δήμου η χορηγία Θεοχαρόπουλου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.