Το Yayaz, τα “ζύγισε” και πάει Ναύπακτο !

Παρά τις δύσκολες συνθήκες, που έχουν δημιουργηθεί, λόγω της πανδημίας, το Yayaz The Place To Be συνεχίζει, όχι μόνο να υλοποιεί φιλανθρωπικές δράσεις, αλλά και να μεγαλώνει. Η νέα διάκριση που αποσπά η γνωστή καφετέρια στην Μαρίνα της Πάτρας, που το καθιστά πλέον σε brandname, στον πιο απαιτητικό κλάδο στη χώρα, επιβεβαιώνει ότι η σκληρή δουλειά, η ειλικρίνεια και ποιότητα πάντα επιβραβεύονται!

«Κλείδωσε», σύμφωνα με το tsipasblog.gr, η συμφωνία για το δεύτερο κατάστημα, που θα βρίσκεται στη Ναύπακτο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πως κρίνουμε επιχειρηματικά, στρατηγικά την επιλογή τους αυτή ;

-Το Yayaz είναι ήδη γνωστό σε όλη την Ναύπακτο. Αυτό φαίνεται στο ότι πολλοί από την γειτονική πόλη, είναι πελάτες του. Και θα παραμείνουν. Με τη διαφορά, όμως, ότι τώρα, δεν θα χρειάζεται να έρχονται στην Πάτρα, αλλά θα το έχουν εκεί.

-Η νέα πόλη, ορθολογικά και μόνο σκεπτόμενοι, δεν θα επηρεάζει το ένα μαγαζί το άλλο αφενός, ως προς το μοίρασμα του κόσμου, και αφετέρου μεγαλώνει το brand του ονόματος του. Θα έκαναν μεγάλος λάθος αν έψαχναν και αυτοί, σαν όλους τους άλλους, δεύτερο και τρίτο μαγαζί στην ίδια πόλη.

-Στο παζλ “Τα θετικά που το Yayaz πάει Ναύπακτο” είναι φυσικά και η εξέλιξη των ανθρώπων του.

Άρα, για τους παραπάνω λόγους, θεωρούμε ότι συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ..πάει το “παράρτημα” του.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.