Το βρήκαν όλοι με την Μαφία! Τώρα απειλούν (?) και την Δήμητρα Νάνου, πως αν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Νέας Σμύρνης, θα πάθει ότι και ο “Νίκος ο Αλβανός”

Οι μεγάλες κουβέντες λέγονται στις μπερδεμένες ώρες. Η κουβέντα για την καταγγελία της Δήμητρας Νάνου, που θα είναι υποψήφια δήμαρχος Νέας Σμύρνης. Πως θα είναι το επόμενο θύμα της πλατείας. Της νύχτας, της μαφίας, αυτό θέλει να πει, το καταλάβατε. Θυμάστε τι είχε γίνει. Σίγουρα, φρέσκο παραμένει. Ισχυρίζεται πως την απειλούν, πως θα έχει την ίδια τύχη με τον “Νίκο τον Αλβανό”. Έτσι φώναζαν αυτόν, που είχε την προστασία των μαγαζιών της περιοχής αυτής. Θυμάστε τι έπαθε, τι είχε γίνει. Μέρα μεσημέρι, έπινε το καφεδάκι, με φίλο του. Όταν δύο άνδρες σταματούν 200 μέτρα από την καφετέρια που κάθονταν, και τους πυροβολούν, και τέζα κάτω…

Το tsipasblog δεν είναι για τα μανταλάκια. Να με κρεμάσεις σαν πρωτοσέλιδο όπου θα αναπαράγω ότι μου δώσουν, αντιγραφή-επικόλληση και βγήκε να πετάξει, είναι στον αέρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εγώ δεν πως πως την απειλούν ή δεν την απειλούν, με τα μάτια μου δεν είδα τίποτα. Εντάξει, γυναίκα είναι. Και να βγει δήμαρχος, στην Νέα Σμύρνη θα βγει. Τι σημαίνει πως με την υπογραφή της, θα σταματήσει τη ζωή την παραβατική; Δεν υπάρχει αυτό ούτε μια στο εκατομμύριο, υπάρχει ότι η μαφία πουλάει πολύ αυτές τις μέρες. Και ανάλογα πολύ θα πουλήσει και όποιος πει πως δεν ξέρω τον λόγο, τι και πως, δεν ξέρω πολλά, αλλά με έχει βάλει στο μάτι.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.