Με το βλέμμα για δυνατό καλοκαίρι

Αντίστροφα μετράει η χειμερινή σεζόν για να φύγει. Όλοι οι σοβαροί νυχτερινοί παίκτες, στην Αθήνα, στην Πάτρα, σε όλο το γλόμπο νύχτα, προς το καλοκαίρι έχουν στρίψει το βλέμμα τους. Ναι, έχουν ξεκινήσει.

Το Χάραμα έχει ένα λόγο παραπάνω. Όταν λέμε καλοκαίρι, είναι απόλυτα ταυτισμένο μαζί της. Είναι που πέρυσι ανέβασε τον πήχη με την Μελίσα Ασλανίδου. Στην πιο μαγική γειτονία της Πάτρας, ο κόσμος ακόμα τραγουδά το «Να ξέρεις, όλη τη ζωή μου δίνω, σώμα και ψυχή φτάνει πάλι να ‘μαστε μαζ».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θα σου πω εγώ τι τραγουδά τώρα ο κόσμος «Μη χανόμαστε να βλεπόμαστε, να με παίρνεις αγκαλιά. Λες και αγαπιόμαστε». Το τραγούδι είναι του Δήμου Αναστασιάδη, τρεις βδομάδες έχει που έχει ξεκινήσει στην νυχτερινή επιχείρηση του Στέφανου Οικονόμου, και όλοι αυτόν επιλέγουν τα Σάββατα. Και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Ο πήχης παραμένει ψηλά.

Αναπόφευκτα, να έχουν προκύψει αναλύσεις και προβλέψεις, τι έχει να γίνει, αν αυτά τα δύο προτζεκτ, ενωθούν σε ένα μεγάλο. Χαμός, θα γίνει, τέτοιο καλοκαίρι δεν θα έχετε ξαναδεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.