Γιατί το Versus Live Stage δεν θα είναι …έκπληξη!

Γιατί το Versus Live Stage δεν θα είναι ...έκπληξη!

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Όλοι, είτε από ασχετοσύνη, είτε για να εντυπωσιάσουν, συμφωνούν ότι είναι πολύ πιθανόν το «θαύμα», η έκπληξη, η μεγαλύτερη έκπληξη της επόμενη σεζόν στην νυχτερινή Αθήνα, να είναι από το Versus Live Stage, στον Πειραιά, που θα πορευτεί με Σερέτη και Μπατή. Διαφωνώ. Και δεν είμαι άσχετος. Και δεν το λέω για να εντυπωσιάσω. Ό,τι, άλλωστε, λέμε έχει λογική, και επιχειρήματα.

Λοιπόν. Κατ’ αρχήν τι θα πει «έκπληξη»; Ποιος είναι ο ορισμός της έκπληξης. Ο μικρός να κερδίσει τον μεγάλο. Ο ισχυρότερος να χάσει από τον κατώτερο. Άρα δεν θα υπάρξει καμία έκπληξη στο νυχτόβιο πρωτάθλημα! Επειδή, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ομάδα πραγματική καλή. Στην οποία θα συμμετέχουν επίσης οι : Γιάννης Κώστογλου, Ηλιάννα Τσώκου, Μάριος Τσιτσόπουλος, Χρύσα Παυλίδου Νικόλας Αδάμ και Ντιανα Σαακιάν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ξέρουμε τι λέμε. Άλλο ότι ουδείς περιμένει έναν Versus Live Stage, που δεν είναι Fantasia και Κέντρο Αθηνών, ούτε καν Romeo, να έρθει πρώτo. Κι άλλο μία ομάδα να σημειώσει σταθερά ανοδική πορεία και να είναι συνεχώς κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως ενδεχόμενα προκύψει με το Versus Live Stage. Μην τα μπερδεύουμε.

Όσο έκπληξη είναι που τα «σεσημασμένα» κέντρα, τα καταδικασμένα να πρωταγωνιστούν και να διεκδικούν το πρωτάθλημα, εμφανίστηκαν κάτω του αναμενόμενου, άλλο τόσο έκπληξη θα είναι το «θαύμα», που δεν θα είναι θαύμα, αλλά… ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, αυτό που ενδεχομένως πετύχει το Versus Live Stage. Αναμενόμενο διότι ναι μεν θα είναι πέραν από κάθε πρόβλεψη, αλλά στην πραγματικότητα θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μία πληρέστατη, μία αξιόπιστη και αποτελεσματική ομαδάρα.

Παρακάτω. Έκπληξη ισχύει σ’ ένα αγώνα. Άντε σε μια διπλή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αντιπάλους. Άντε και σ΄ένα Ευρω, όπου μια ομάδα θα δώσει στο σύνολο έξι παιχνίδια, όπως η Ελλάδα το 2004. Άντε, τέλος, να πεις έκπληξη και την κατάκτηση του τσάμπιονς ληγκ από ένα αουτσάιντερ, όταν μετά τους ομίλους θα δώσει μονάχα τέσσερα ματς. Όχι, όμως, και έκπληξη το Verus Live Stage, που καλείται να ξεχωρίσει σ’ ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Ύστερα είναι και το άλλο. Την έκπληξη την κάνει η πιο αδύναμος τραγουδιστής με παρουσία αμυντική. Πειρατική. Αντάρτικο. Όπως, ίσως, και με αντιπαρουσία. Το Versus Live Stage διαθέτει Σερέτη-Μπατή, ακομπλεξάριστους εντελώς απέναντι στα θηρία της αθηναϊκής νύχτας, που από τις 4 Οκτώβρη είναι έτοιμοι να τους παίξουν στα ίσα.

Κατά καιρούς, βλέπουμε νυχτερινά κέντρα να παίζουν αμυντικά. Σφικτά. Το Versus Live Stage, ναι μεν δεν θα παίξει ποδόσφαιρο κατοχής, όμως όταν θα βγαίνει στην επίθεση οι παίκτες της, θα ήταν πεινασμένοι λύκοι έτοιμοι να δαγκώσουν.

Διαβάστε ακόμα: Ακόμη δύο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ του Versus Live Stage

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.