Το Tukan – του ΛΟΥ – χτίζεται μέρα με τη μέρα

Ποιος ξημεροβραδιάζεται με το όνειρο του; Κοιμάται και ξυπνάει με αυτό. Ο ονειροπόλος, βέβαια. Και γιατί το κάνει; Για πάρτη του, βέβαια. Πρώτα πρώτα διότι μέσα από τις σελίδες του ονείρου συναντά τον εαυτό του, τον ψάχνει, τον γνωρίζει, τον συγκρίνει, τον κρίνει. Κάνει κι ένα ταξίδι γνωριμίας στις ζωές των άλλων. Υπάρχουν πάντα και οι άλλοι. Όσο κι αν κλειστεί κανείς στον κύκλο του, οι άλλοι είναι εδώ. Τους γουστάρεις ή όχι είναι πεισματικά έξω από την πόρτα σου. Κι έτσι είναι ακριβώς.

Έχετε καταλάβει πως σαν Τσίπας Μπλοκ, έχουμε αποφασίσει να πλησιάσουμε στα επεισόδια του καλοκαιρινού ονείρου του ΛΟΥ. Tukan λέγεται. Κοντά, πολύ κοντά να το πλησιάσουμε. Δεν είναι μόνο ο Ηλίας Βρεττός, ο Light, ο Dj Vasilis Koutonias, αλλά και η βόμβα που έρχεται στην Κυριακή του Θωμά. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είναι και αυτές οι μικρές, καθημερινές πινελιές, που προστίθενται καθημερνά. Που όμως στη πράξη, θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "panagioteslou 9h"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, ποτό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "panagioteslou 10h greg. tg Έρχεται σκληρό καλοκαίρι @panagioteslou"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, τοπ και κείμενο που λέει "panagioteslou 10h Με πασά Και τουρκογιωργη Πότε δεν χάνεις Εάν έχεις και Λ›Îυ Τα χρυσα λουκέτα δώρο Από εμένα"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, μαντίλα, ρόμπα μπάνιου, ρόμπα, κάπα και κείμενο που λέει "+ panagioteslou 9h Μεταγραφή Αεροδρομιου"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "panagioteslou 9h Tukanakia Δεν σας βλέπω Μέχρι το μεδουλι θα σας πάω"
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο που λέει "panagioteslou 9h giwrgos_sermpos TUKAN Μύρισε καλοκαιρι! KARL LAGOFE"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "panagioteslou 8h medmakis @PANAGIOTESLOU TUKAN SUMMER 2024"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.