Αυτός ο Λου θα συζητηθεί ξανά πολύ

Έχουμε θέματα. Θέματα πολλά. Θέματα διαφορετικά. Θέματα κορυφής. Με τρελά δώρα. Με Dj. Με τραγουδιστές. Με καλεσμένους και προσωπικό από την Αθήνα. Σίγουρα, πασίγνωστοι και το μήλο της έριδος για πολλούς νυχτερινούς παράγοντες πανελλαδικά.

Ποια είναι η αλήθεια. Στον Λου όλα μέσα είναι. Όλα παίζουν. Και αυτά που δεν παίζουν στους άλλους και δεν έχεις ξαναδεί. Ο οποίος, επειδή το έχουμε δει με τα μάτια μας, στην Αθήνα είναι πολύ το τελευταίο διάστημα και έχει δικτυωθεί με σημαντικό κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης εκεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπ’ όψιν ότι στην Αθήνα με τα λεφτά μόνο, αν τα χαλάς, τους μαθαίνεις, σου ανοίγουν οι πόρτες. Σε σέβονται και όταν τους παίρνεις τηλέφωνο σε θυμούνται. Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, αυτά τα «Είμαστε αδέρφια με τον δείνα και τάδε» που λένε, είναι για γέλια.

Λοιπόν. Στο θέμα του καλοκαιρινού Tukan, καλοκαιρινό κλαμπ στο Ρίο της Πάτρας, και τον σχεδιασμό του, για το πρώτο τρίμερο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τσίπας Μπλοκ, με το καλημέρα, δείχνει τις διαθέσεις του τις πολύ άγριες.

Πιο συγκεκριμένα :

-Κυριακή του Πάσχα, είναι τα αποκαλυπτήρια και είναι ήδη Sold Out. Με παρούσα την μισή κοσμική Αθήνα.
-Δεύτερα του Πάσχα, live ο Ηλίας Βρεττός
-Τρίτη του Πάσχα, live ο Light. Aλλά και ο Dj Vasilis Koutonias στην μουσική επιμέλεια.

Το ίδιο, δηλαδή βόμβα, από αυτές που σκάνε και κάνουν μεγάλο θόρυβο, και στην επόμενη Κυριακή..Θα τα μάθετε όλα, μην βιάζεσετε.

Διαβάστε επίσης : Στο Tukan με τον ΛΟΥ – Άρεσε πολύ το «ορεκτικό», και που να δείτε τα «κυρίως πιάτα» !!!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.