Το Tsipas Blog το φώναζε από τις 3 Μάϊου! Δεν μας άκουσαν- Οι ιστορίες στο instagram έκαψαν το γνωστό club της Πάτρας

Όχι σήμερα, όχι χθες, όχι προχθές, 3 Μαΐου 2021. Αυτή είναι η ημερομηνία που γράψαμε για τον «χαφιέ» των μαγαζιών και ιδίως της νύκτας, το instagram. Και ότι αν δεν κοπούν με το μαχαίρι, θα ξανακλείσουν. (Θυμηθείτε εδώ)

Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε…

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι φωτογραφίες που ανέβαιναν κάθε τόσο από τους νέους και τις νέες που είχαν κατακλύσει το μαγαζί ήταν που πρόδωσαν το νυχτερινό κατάστημα της Πάτρας και οδήγησαν τον ιδιοκτήτη στο αυτόφωρο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες θέλουν να οδήγησαν την αστυνομία στο μαγαζί οι εικόνες που ανέβαζε ο κόσμος στο instagram, με τους νέους να θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές που περνούσαν, στην πρώτη νυχτερινή τους έξοδο για τους περισσότερους, τη φετινή χειμερινή σεζόν.

Οι εικόνες που ανέβαιναν στα social media έδειχναν ότι πράγματι γινόταν ένας χαμός σε αυτό το αγαπημένο στέκι της νεολαίας και έτσι όταν πήγαν οι αστυνομικοί μοίρασαν πρόστιμα.

Πέρα από τους όρθιους, στους ελέγχους που έγιναν από την αστυνομία διαπιστώθηκε ότι αρκετοί δεν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο, σύμφωνα με τους κανονισμούς, θα έπρεπε να ζητούν οι υπεύθυνοι του καταστήματος στην είσοδο.

Το όλο θέμα με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στα social media οι νέοι που συχνάζουν στα καταστήματα διασκέδασης, είχε απασχολήσει τους ιδιοκτήτες των νυχτερινών μαγαζιών και το περασμένο διάστημα τους μήνες τους καλοκαιριού.

Για τον λόγο αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές που οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του καταστήματος ζητούσαν από τον κόσμο δια μικροφώνου να σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, εκλιπαρώντας τον να επικεντρωθεί στην διασκέδαση του.

Όμως φαίνεται ότι οι εποχές έχουν αλλάξει αρκετά και το κινητό τηλέφωνο με τις αναρτήσεις στα social media, είναι ένα από τα must της σύγχρονης διασκέδασης στα μαγαζιά, με τους νέους να προχωρούν σε δεκάδες κοινοποιήσεις για να δείξουν το πόσο καλά περνάνε.

Ο καλύτερος “συνεργάτης” της ΕΛ.ΑΣ.

Έτσι, ο… Big Brother της διασκέδασης, μέσω των social media, έχει φτάσει να είναι ο καλύτερος “συνεργάτης” της αστυνομίας για τα θέματα προστασίας, “προδίδοντας” τα μαγαζιά και δημιουργώντας ένα ακόμα πρόβλημα στους ιδιοκτήτες τους.

Η νύχτα και η διασκέδαση, ακόμα και με τον διαχωρισμό των εμβολιασμένων και μη, με το “μπλόκο” που έχει γίνει στους τελευταίους από το κράτος, δύσκολα θα επιστρέψει στην κανονικότητα της και θα συνεχίζει να υποφέρει, όπως κάνει εδώ και 1,5 χρόνο από την αρχή της πανδημίας.

Όσο για την αστυνομία, με το πρόσχημα των αρχών που θέλουν τα καταστήματα διασκέδασης να αποτελούν εστίες μόλυνσης, αλλά και τη νεολαία να οδηγεί τον ιό, φέρεται να είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τους ελέγχους, με το σκεπτικό να μην υπάρξει κάποια νέα έξαρση και εξάπλωση της διασποράς.

Άλλωστε, η δουλειά της είναι απλή. Βλέπει εξ’ αποστάσεως, πηγαίνει και μοιράζει πρόστιμα δια ζώσης…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.