Το “θαύμα” της Φαίης

Τι γίνεται με την Φαίη Θεοχάρη; Να θυμίσουμε πως στη πρώτη της δουλειά σαν τραγουδίστρια, βρέθηκε στο Βοτανικό με τον Γιώργο Σαμπάνη και την Δέσποινα Βανδή. Ξεκάθαρα αυτό ήταν ευλογία, μεγάλη ευλογία. Να ζήσει το ξεκίνημα του παραμυθιού, με αυτές τις συνθήκες.

Με τo παραμύθι να συνεχίζεται και στη Θεσσαλονίκη, το Barbarella έκανε το μεγάλο κόλπο, με τον πιο καυτό Σαμπάνη από τότε που γεννήθηκε (Διαβάστε ΕΔΩ).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάλι καλά αυτός, δεν είναι κολλημένος με την καρέκλα. Έχει ανοιχτές τις κεραίες, κατάλαβε το πόσο μεγάλο ταλέντο είναι και την έχει στο πλευρό του, με έναν μόνο σκοπό. Να την βοηθήσει να ξεδιπλωθεί, να την δουν περισσότερα νυχτερινά μάτια, κι από τις προόδους που θα προκύψουν, να αγγίξει τον ουρανό.

Και η Φαίη Θεοχάρη τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Μ΄ άλλα λόγια, για τον τόσο λίγο καιρό που είναι μέσα στις μεγάλες εξελίξεις, το λες και θαύμα αυτό που έχει κάνει, δηλώνει το Τσίπας Μπλοκ.

Μα τι φανταστική πρεμιέρα έκανε στο Barbarella.

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που χορεύουν, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πλήθος και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.