Το θαύμα του “Αγιονέρι”

Ερώτημα πρώτον. Είναι δυνατό να συμβεί κάτι τέτοιο στο Μάρτιο; Η απάντηση είναι όχι, διότι παραδοσιακά είναι από τους πιο δύσκολους μήνες για κάθε επάγγελμα, και ειδικά για την νύχτα.

Ερώτημα δεύτερον. Είναι δυνατό η Πέμπτη να θυμίζει Σάββατο ; Δεν θέλει απάντηση. Αν το πεις, θα κινδυνέψεις να συλληφθείς για διασπορά fake news. Επειδή βρισκόμαστε σε πολύ περίεργες εποχές, δεν υπάρχει μεγάλη όρεξη για αστεία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, μοιάζει με θαύμα αυτό που κάνει το “Αγιονέρι”. Δεν το λέμε εμείς, τα πλάνα στα social media το λένε. Μεγάλη υπόθεση για την δουλειά σου, για όσους το έχουν καταλάβει. Από τους πρώτους ο Δημήτρης Βραχάμης, δηλαδή ο αληθινά αυτοδημιούργητος πατέρας του “Αγιονέρι”.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, ποτό, νύχτα και κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri 1 ώ. ώ. Πάλι τα ίδια... LIVE @agioneri_peristeri @iwanna_strigga_official"
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, ποτό, ναργιλές, πλήθος και κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri 39 λεπ. Πεμπτη LETS HERE @agioneri_peristeri"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.