Οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται σε μία στιγμή

Το γράφει το πολύ σοβαρό Τσίπας Μπλοκ, που ζει απο μέσα τις εξελίξεις, όχι όπως μας τα είπαν, κι εμείς αράζουμε στον καναπέ του σπιτιού μας. Στην νύχτα σήμερα, οι περισσότεροι γκρεμίζονται προτού ξεκινήσουν. Τα έσοδα μειώνονται δραστικά και οι κρατήσεις αραιώνουν αναπόφευκτα. Είτε επειδή φοβούνται, είτε γιατί αργούν πολύ να πάρουν τις μεγάλες αποφάσεις. Πληρώνουν αυτό το συνδυασμό.

Δεν ανήκει βέβαια στην εν λόγω κατηγορία το Mezzo Athens! Θυμίζω, με το που ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Ηλία Βρεττό, αντί να πετάξει πετσέτα στη σαιζόν, όπως θα έκανα εγώ. Και τα λέμε πάλι του χρόνου, πρώτα ο θεός. Αυτό πήγε για μεγάλο θέμα, από αυτά τα θέματα που δεν τα βλέπεις στο κάθε μαγαζί της σειράς. Έτσι είναι!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από το Σάββατο 2/3 και κάθε Σάββατο και Κυριακή το “Mezzo Athens Club” είναι το απόλυτο meeting point της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής. Για περιορισμένες εμφανίσεις. Η αγαπημένη Πέγκυ Ζήνα υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές ερμηνείες σε συνδυασμό με διαχρονικές της επιτυχίες, μετά την τεράστια επιτυχία της σε Λεμεσό και Θεσσαλονίκη. Εκεί θα συναντήσει τον καλό της φίλο και μοναδικό καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για την κορυφαία συνεργασία της νέας σεζόν.

☎️ 6981009190📍 Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 1

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 3 άτομα, σαξόφωνο και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, βιολί και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 16 άτομα, ποτό και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.