Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Γιάννη Σκαφτούρου (με τον δικό μου φακό)…

Όλοι συμφωνούν ότι ο Γιάννης Σκαφτούρος στην νύχτα, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αφεντικά, στα πολύ πρώτα ονόματα..Βέβαια, δεν ήρθε σε μια μέρα η κορυφή, πέρασε όλες τις φάσεις, από μικρά ρολάκια. Άριστα δέκα έγραψε στις πολλές απαιτητικές εξετάσεις. Κατά σειρά ο τρίτος ήταν, μετά τον Παναγιώτη Βλαστό και τον Βασίλη Στεφανάκο. Σε αυτή την γενιά.

Όχι μόνο στην νύχτα, η δράση και η δύναμη του, επεκτεινόταν πολύ παραπέρα. Και είχε την ευλογία του βαθέος συστήματος. Μόνο το ταλέντο δεν φάνει. Δύο πρόσωπα έχει το σύστημα. Στην αρχή σε ευεργετεί, και όταν δεν κάθεσαι καλά, σε βγάζει από την μέση, το λόγο πέρνει η φάπα και η τιμωρία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο επονομαζόμενος και ως “Θείος Τζο”, είχε “μπουκάρει” επιχειρηματικά σε “χωράφια” και “οικόπεδα”, που δεν έπρεπε σε καμία των περιπτώσεων. Γιατί μετά χτυπάνε όλα τα καμπανάνια και κάνει τζιζ. Αρα, είχε εξελιχθεί σε σοβαρό πρόβλημα, και έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι.

Μη λέμε λεπτομέρειες. Δεν γράφουμε βιβλίο. Ο Σκαφτούρος είναι πια στο παρελθόν. Στις 12:10 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα του 2022, τον γάζωσαν με 15 σφαίρες. Κι ενώ βρισκόταν μαζί με περίπου 10 συγγενικά του πρόσωπα, στο πατρικό του σπίτι στα Δερβενοχώρια, περιοχή στην Βοιωτία.

Και το Τσίπας Μπλοκ κάνει αναδρομή στο τελευταίο ζεϊμπέκικο του, με τον δικό μας φακό. Κάντε κλικ ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.