Pavilion Terraces: Το εξαώροφο κτίριο που ετοιμάζει η Lamda Development στο Ελληνικό

Τα χαρακτηριστικά του «Pavilion Terrace», του εξαώροφου οικιστικού συγκροτήματος που υπογράφει το νότιο αρχιτεκτονικό γραφείο 314 Architecture Studio και που, μαζί με το «Park Rise», θα συνθέτουν τη γειτονιά «Little Athens» που θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό.

Έξυπνες κατοικίες υψηλής αισθητικής, με την υπογραφή Ελλήνων αλλά και διεθνών αρχιτεκτόνων, διαθέτοντας ταυτόχρονα πληθώρα επιλογών σε καταστήματα, εστιατόρια και υπηρεσίες αναψυχής, σκοπεύει να δημιουργήσει εντός του Ελληνικού η Lamda Development, μέσα από τη «Little Athens» τη νέα γειτονιά που λανσάρισε πρόσφατα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Little Athens θα έχει άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και το Πάρκο και αποτελεί μια νέα οικιστική πρόταση που θα περιλαμβάνει 1.115 κατοικίες και 115 καταστήματα κατά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του έργου του Ελληνικού.  Ανάμεσά τους θα υπάρχουν, σύμφωνα με το πλάνο, οι απαραίτητοι χώροι εστίασης, εγκαταστάσεις ευεξίας, φαρμακεία και γυμναστήρια.

Όπως έχει ανακοινώσει η εταιρία, τα κτίρια θα φτάνουν έως και τα 50 μέτρα ύψος σε όσες αναπτύξεις εφάπτονται στο Πάρκο του Ελληνικού, ενώ στις υπόλοιπες αναπτύξεις δεν θα ξεπερνούν τα 20 μέτρα.

Little Athens – Ελληνικό: Το εξαώροφο Pavilion Terrace

Το Pavilion Terrace θα αποτελεί ένα εξαώροφο οικιστικό συγκρότημα οργανικής αρχιτεκτονικής, την οποία υπογράφει το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο με έδρα τη Γλυφάδα, 314 Architecture Studio. Θα διαθέτει 156 διαμερίσματα προς πώληση, με θέα στη θάλασσα και το Πάρκο, ενώ είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τη φύση και τον περιβάλλοντα χώρο. Τα διαμερίσματα στο Pavilion Terrace θα περιλαμβάνουν από ένα, έως πέντε υπνοδωμάτια.

Η ανάπτυξη θα βρίσκεται μια ανάσα από την παραλία, τον κεντρικό πεζόδρομο και το The Ellinikon Experience Park, ενώ σε τμήμα του ισογείου του θα υπάρχουν εμπορικά καταστήματα, χώροι εστίασης και αναψυχής για να εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων.

Οι 100 κατοικίες, τόσο από το Pavilion Terrace, όσο και από το Park Rise, το διπλό κτίριο που θα βρίσκεται στο κέντρο της Little Athens, εκτιμάται ότι θα διατεθούν προς πώληση από τις 4 Δεκεμβρίου 2023. Η παράδοση των δυο οικιστικών έργων υπολογίζεται για το Β’ εξάμηνο του 2026.

-noupou.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.