Το ταξίδι του Τσίπας Μπλοκ στην Αλβανία, στην πόλη Κορυτσά, για τον Αργυρό- Το φεστιβάλ της εταιρίας μπύρας, τα γυαλιά που μας βάζουν- Επόμενη στάση, η Πάτρα! Και η απόδειξη ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι

Τρένο που δεν έχει σταματημό ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Επόμενο. Έφαγε χαστούκια, για τα πρώτα του βήματα, αλλά με την σκληρή δουλεία, που ρίχνει εδώ και πολλά χρόνια, από μικρό παιδί, κατάφερε να φτάσει στη φάση την επαγγελματική, που θυμίζει θεό. Τον μεγαλύτερο θεό. Αυτή είναι η αληθινή και αντικειμενική εκτίμηση. 

Πριν κάτι μέρες, σημείωσε ρεκόρ στις εισπράξεις του καλοκαιρινού μαγαζιού Μαρκιζ, στην Χαλκιδική, στη επιχειρηματική συνύπαρξη Μάρκελου Μουρατίδη-Κώστα Μπερτάκη. Προχθές ήταν στην Αρχαία Ολυμπία, χθες έπαιζε εκτός έδρας, εντελώς εκτός έδρας. Ε, στην Αλβανία. Για λογαριασμό της Korça Beer, που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος παραγωγός μπύρας στην γείτονα χώρας, που ιδρύθηκε στην πόλη Κορυτσά το 1928. Αυτή τον είχε καλέσει στο πολύ πετυχημένο φεστιβάλ μπύρας, που διοργανώνει, που συμπλήρωσε τα 15 χρόνια, που αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς στη Αλβανία. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, αυτή η δραστηριότητα διοργανώθηκε στον Τερματικό Σταθμό Λεωφορείων, με μια υποδομή επιμελημένη αναλυτικά για τέτοιες εκδηλώσεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για το τι έκανε ο Αργυρός στο event αυτό, σήμερα όλοι, κοιτούν τα στιγμιότυπα από τις ιστορίες του ίνσταγραμ, του Τσίπας Μπλοκ. Αν το Τσίπας Μπλοκ, δεν είχε ταξιδέψει στην Αλβανία, να μεταφέρει τις εικόνες, θα νομίζατε ότι βρέθηκε στο Μπαγκλαντές. Αυτά είναι παλιές ιστορίες, στις καινούργιες, έχουν κάνει χιλιόμετρα μπροστά στο μέλλον, τα γυαλιά μας βάζουν. Και με το δίκιο του, να πάθει πλάκα και ο νούμερo ένα Έλληνας τραγουδιστής, αυτή τη στιγμή, σου λέει τι γίνεται εδώ. Το έδειξε με το καλησπέρα, που πάτησε το πόδι στο stage. Περίμενε να δει τη δουλειά τους, αλλά όχι σε τόσο προχωρημένο βαθμό.

Δείτε ΕΔΩ.

Κι όταν λέμε Αργυρός, δεν αναφερόμαστε μόνο στον μεγαλύτερο θεό της ελληνικής νύχτας, στην κατάσταση που δεν βλέπει κανέναν μπροστά του, στα πολύ επάνω του..Περισσότερο από αυτό, θα σταθούμε στον προσγειωμένο χαρακτήρα του. Παραμένει σεμνός και ταπεινός, έχει μάθει να σέβεται και να μην ξεχνά. Αυτό δείχνει το πόσο ζυγίζει αληθινά κάποιος.

Μιλάνε τα γεγονότα. Στην Σαββατιάτικη εμφάνιση της Πάτρας και στον Παναγιώτη Βασιλειάδη (επιχειρηματίας Volcano). Παρότι το πήγε σε συναυλίες φέτος το καλοκαίρι, παρότι είναι ανάρπαστος από παντού, παρότι έχει μαζέψει όλο το χαρτί. Ε, θα μπορούσε να κοιτάξει να αποφύγει την Πάτρα, όταν έχει ήδη εμφανιστεί μια φορά, στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Ε, θα μπορούσε να προβάλει απαιτήσεις που θα έφταναν στο θεό, και θα δικαιολογούνταν. Αλλά δεν το έκανε. Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πρωταθλητής στην διασκέδαση, πρωταθλητής και στο να παραμένει κάτοικος της Γης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.