Μπαμ-Μπαμ-Μπαμ !!! Μεγάλο Μπαμ! Ο ΛΟΥ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από καλοκαιρινό μαγαζί στο Ρίο – Όσο για το ραντεβού του ανταμώματος, μίλησε για το Ma Cocotte, μίλησε για τον Σεπτέμβρη

Όταν νιώσει ότι αδικείται, δεν θα το αφήσει με τίποτα να πέσει κάτω. Σιγά μη το αφήσει. Αντιθέτως θα σηκώσει το λάβαρο της αγανάκτησης και της επανάστασης, όπως αυτός το βλέπει, όπως αυτός γνωρίζει. Μέχρι το τέρμα και με ονόματα. Απίθανο; Καθόλου, αλλά πραγματικό. Αυτό ακριβώς είναι ο Παναγιώτης Λου. Αυτό ακριβώς είπαμε χθες.

Είναι σαν να τα βάζεις με μια ηφαιστειακή βόμβα. Το περιμένεις, πως δεν το περιμένεις, πως ακόμη και στην καλοκαιρινή εξόρμηση, στις διακοπές, στις βουτιές στην θάλασσα, στις βόλτες του στη Ρόδο..θα ακούσεις το μπαμ-μπαμ-μπαμ. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το άκουσες. Αποχωρεί από καλοκαιρινό μαγαζί στο Ρίο. Μεγάλο μπάμ. Εξήγησε τον λόγο. Και ανανεώνει το ραντεβού του, με τους πιστούς οπαδούς του, από Σεπτέμβρη, στο Ma Cocotte.

Τα έγραψε όλα στη σελίδα του στο facebook :

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "M macocotte Η ομάδα του Παναγιώτη Λ›Î¿υ… αποχωρεί από το w rio διότι o ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε λόγο του ότι Μας έγραψε η εφορία άδικα Και o Λ›Î¿υ… μίλησε τα πούμε από σεμπτεμβρη στο ma cocotte"

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.