Το σύστημα είναι το κράτος! Ποιος… Ρέμος;

Αντώνης Ρέμος

Δεν υπάρχουν κολλητηλίκια με το σύστημα, το κράτος, όπως θες το λες. Είναι ο απόλυτα αφελής όποιος θαρρεί πως θα βρει το δίκαιο του ή το άδικο του, με το να είναι-μάλλον να θεωρεί ότι είναι- κολλητός με το κανονικό σύστημα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το κράτος παίζει με το σύστημα “Εγώ είμαι το σύστημα”, λάθος, είμαι υπεράνω όλων και αποφασίζω μόνο εγώ.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Δεν είναι σίγουρο, όμως, ότι θα ευνοηθεί κάποιος, με το να “χαϊδεύει” με τρυφερότητα το πολιτικό σύστημα και να το αποθεώνει συνεχώς. Έτσι είναι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ακύρωση της συναυλίας του Αντώνη Ρέμου στη Ρόδο, αποτελεί πλήρη απόδειξη ότι παλαιότερο και υπεράνω του οποιοδήποτε συστήματος είναι το κρατικό σύστημα. Μην πω, για να είμαι περισσότερο ακριβής, ότι το κράτος σε έχει από κοντά, μέχρι να κάνει τη δουλειά του. Κι όταν λέμε ”τη δουλειά του”, εννοούμε μέχρι να πάρει στα χέρια του εξουσία. Και όταν την πάρει, σταματάει η ..καυλάντα και ο χαβαλές.

Είπαμε. Το θεμέλιο του εγχώριου συστήματος δεν είναι ο Ρέμος, αλλά το κράτος.

Διαβάστε ακόμα : Άφησε “ακάλυπτο” τον Ρέμο ο Μητσοτάκης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.