Το σύστημα Μαρινάκη στήριξε Lido

Νατάσα Θεοδωρίδου- Μανώλης Κονταρός-Λάκης Λαζόπουλος

Καθαρές δουλειές. Τι μπάσκετ, τι ποδόσφαιρο και σκάκι και τάβλι. Τι πόλο, τι τμήμα πυγμαχίας ή ποδοσφαίρου. Όλα εξαρτώνται από το ποιος κουμαντάρει τη διοίκηση. Ποιος είναι ο παίκτης, που θα κάνει τις μαγικές κινήσεις, πάνω στην τετράγωνη επιφάνεια, που λέγεται “σκακιέρα”.

Από τα μεγαλύτερους σκακιστές στην νύχτα, στην ιστορία της, όλων των εποχών. Έτσι χαρακτηρίζουν οι ειδικοί τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου. Το tsipasblog.gr προσθέτει ότι είναι ένα πρόσωπο, που σκιαγραφείται είτε παίζοντας σκάκι εν μέσω σιωπής, είτε μέσα από τις αφηγήσεις των άλλων.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Επιστροφή Lido : Με μια λέξη, Θρίαμβος

Ο Παπαγεωργίου είναι αυτός που επέλεξε στο σχήμα του Lido, δίπλα στον σύμμαχο, στον ακούραστο Γιώργο Τσαλίκη, τον γνωστό λυράρη και τραγουδιστή, Μανώλη Κονταρό. Για όσους γνωρίζουν τα “από μέσα”, έχει την αμέριστη, την ατελείωτη αγάπη και την στήριξη του αρχηγού των αρχηγών σήμερα, Βαγγέλη Μαρινάκη. Και, κατ’ επέκταση, αυτονόητο, των ανθρώπων που κινούνται εντός του συστήματος του. Είναι κουμπάρος και αδελφικός του φίλος. Η παρουσία Κονταριού στο Lido δεν αγνοήθηκε, καθόλου, με την επίσκεψη της Νατάσας Θεοδωρίδου, να είναι μια τέτοια τρανταχτή απόδειξη.

Στην παρέα της και ο Λάκης Λαζόπουλος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.