Το πρόσωπο “κλειδί” πίσω από το “δέσιμο” Ρέμου- Φέρρη

Αντώνης Ρέμος-Θοδωρής Φέρρης

Είσαι Φέρρης. Είσαι φαν του συγκεκριμένου τραγουδιστή. Το πράγμα εξαρτάται από τον άλλον. τον Αντώνη Ρέμο. Ολοκληρωτικά. Χωρίς υπερβολή, ο Ρεμος είναι σε θέση να τελειώσει τον Φέρρη ή να τον απογειώσει. Μέχρι στιγμής, τον απογειώνει. Κανονικά αρχικά, αλλά τώρα με κατακόρυφη κατεύθυνση. Τον ανεβάζει επίπεδο. Όπως το λέω. Τόσο πολύ ο Φέρρης εξαρτάται από τον Ρέμο. Και δεν μιλάω μόνο καλλιτεχνικά, αλλά και προσωπικά. Έτσι έχει πάει το πράμα.

Ανοίγεις το μέτωπο του Φέρρη. Ασφαλώς και ουδείς περίμενε να παίξει τόσο πολύ. Να είναι πια πρωτοσέλιδο στα media και την νύχτα. Να προαναγγέλεται στον ίδιο περίπου βαθμό προβολής, όπως ένας τραγουδιστής πρώτης γραμμής. Μέχρι και η κάθε στιγμή του, είτε στη πίστα του Romeo ή σαν πελάτης σε κάποιο άλλο κέντρο, να μεταδίδεται ζωντανά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Χρειαζόταν, λοιπόν, κάποιος δικός τους, που θα είναι δικός τους. Που θα είναι βαμμένος. Στιγματισμένος. Ρεμοτικοποιημένος. Και να έχει μια αύρα υπερκοκαλλιτεχνισμού. Και μια σχέση με τα μίντια. Να θέλει και ο ίδιος να παίξει επικοινωνιακά, σ’ αυτή τη φάση όχι μόνο ως “κολλητός του Ρέμου” απαραίτητα. Να έχει την ευλογία των δύο τραγουδιστών, Ρέμου και Φέρρη.

Αντώνης Ρέμος-Θοδωρής Φέρρης-Χρήστος Βαρδάλος

Αυτός είναι ο πρώην μεγαλοπελάτης μπουζουκιών, Χρήστος Βαρδάλος. Ο αποδεκτός από τους δύο. Και από τον συνεργάτη και συνέταιρο του Ρέμου, τον Μανώλη Μούσο. Μη λέμε άλλα.

Χρειαζόταν ένα πρόσωπο για να γίνει η δουλειά με τον Φέρρη. Και γίνεται. Γιατί, υπάρχει πλάνο συγκεκριμένο, σχεδιασμένο και με προοπτική. Όχι όπως κάτσει. Όχι όπως έρθει. Όχι βλέποντας και κάνοντας. Όχι μόνο με διαφημίσεις.

Διαβάστε επίσης : Όσα δείχνει μπορεί ο Φέρρης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.