Ο Φέρρης, με …νύχια και δόντια, στον Ρέμο

Ο Φέρρης, με ...νύχια και δόντια, στον Ρέμο

Μόλις πριν λίγα χρόνια αν το προέβλεπε κανείς, θα τον έπαιρναν στο ψιλό. Περί τίνος πρόκειται; Ο Θοδωρής Φέρρης είναι πρωτοσέλιδο πια στα media και την νύχτα. Προαναγγέλεται στον ίδιο περίπου βαθμό προβολής, όπως ένας τραγουδιστής πρώτης κλάσης. Και την ώρα που πραγματοποιείται κάποια εμφάνιση του, στο Romeo ή οπουδήποτε ‘άλλου, να μεταδίδεται ζωντανά κάθε στιγμή του.

Παίζει πρεμιέρα ο χ-ψ τραγουδιστής και το ματσάκι περνάει σε δεύτερο και τρίτο πλάνο. Από την άλλη, αντιμετωπίζεται ως γεγονός πρώτης επιλογής παιχνίδι, ακόμη και που διασκέδασε ο Θοδωρής Φέρρης. Γιατί; Επειδή ο κόσμος ενδιαφέρεται περισσότερο. Ό,τι περισσότερο πουλάει, αυτό πλασάρουν τα media.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έκπληξη; Βόμβα; Ο Φέρρης, αυτός που παλεύει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν κυκλοφορεί μονάχα με νύχια. Αγωνίζεται και με δόντια, και δαγκώνει, δεν χάνει την ευκαιρία αν την βρει μπροστά της. Γιατί; Δεν φοβάται να γίνει μεγάλος!

Tι έγινε χθες; Ο Φέρρης διασκέδασε στη “Πυλή Αξιού” του Ρέμου και του Γκόγκου. Του μεγαλύτερου νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης. Φυσικά στο πλευρό του, για να τον στηρίξει, ήταν ο Χρήστος Βαρδάλος (καρδιακός φίλος του Ρέμου, που τον έχει αναλάβει να τον μανατζάρει).

Δείτε το βίντεο που εξασφαλίσαμε

Διαβάστε επίσης : Όσα δείχνει μπορεί ο Φέρρης

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.