Το προϊόν πρώτα, η βιτρίνα μετά

Αναρωτιούνται πολύ, γιατί πολλά πράγματα αρέσουν ή δεν αρέσουν, γιατί παθιαζόμαστε μ’ αυτό και δεν γουστάρουμε το άλλο. Ενώ η απάντηση είναι πολύ εύκολη, αυτοί είναι άσχετοι…

Με μια άλλη κουβέντα, η ασχετοσύνη τους είναι γιατί δεν καταλαβαίνουν πως όλα ξεκινούν από εδώ, το προιόν. Πολύ μετά έρχονται τα στολίδια και τα μπιχλιμπίδια, για να γίνει ωραία η βιτρίνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να αποφεύγουμε να ψάχνουμε την προβολή πρώτα. Την διαφήμιση μόνο. Το σωστό σχέδιο και η μαγκιά είναι να φτιάξουμε το θέμα, να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο ελκυστικό γίνεται. Και πάμε και στα άλλα. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, να με παρακολουθείτε και στο instagram, με τα story. Τι σόι απόφοιτοι του Τσίπας Μλοκ είστε ;

Ξεφύγαμε. Καθόλου. Ποιο είναι το θέμα μας; Τα έργο του Cabana live stage. Με τραβάει από μόνο του, στην ξεχωριστική κατηγορία ανήκει. Με Ζαφείρη Μελά- Μάκη Δημάκη- Τζένη Κατσίγιαννη- Σάσα Μπάστα ! Δεν περιμένω να με πείσει η τηλεόραση και οι εκπομπές.

Έφτασε η βραδιά της μεγάλης πρεμιέρας…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.