Το παιχνίδι των «ξεκαθαρισμάτων», έχει χοντρύνει πολύ! Νέα μαφιόζικη εκτέλεση, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα- Νεκρός ο «Αμερικάνος» -Τα ναρκωτικά, τα κυκλώματα της νύχτας και η εκτέλεση στην μέση του δρόμου

Με το παρατσούκλι «Αμερικάνος» ήταν γνωστός στα κυκλώματα της νύχτας ο 47χρονος που έχασε τη ζωή του, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος στο κέντρο της Καλαμάτας και κατέληξε το νοσοκομείο μετά από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ζούσε στο παρελθόν στην Αμερική μαζί με τα αδέρφια του και είχε επιστρέψει στην Καλαμάτα. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε παραβατική συμπεριφορά και ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα της νύχτας που είχαν να κάνουν με ναρκωτικά. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως πριν τον πυροβολισμό προηγήθηκε ξυλοδαρμός του 47χρονου αναβάτη μοτοσυκλέτας από δύο άγνωστους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών για ναρκωτικά.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Μega, ο 47χρονος «Αμερικάνος» οδηγούσε μηχανάκι και, όταν έφτασε στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στην Καλαμάτα, του έκλεισε τον δρόμο ένα αυτοκίνητο, που κινούνταν ανάποδα στον δρόμο.

Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ο οδηγός, κατέβηκε, πλησίασε το θύμα της επίθεσης και τον ξυλοκόπησε άγρια. Αποχωρώντας, γύρισε και τον πυροβόλησε με το όπλο του στην ιγνυακή αρτηρία, που βρίσκεται πίσω από το γόνατο. Ο 47χρονος σύρθηκε στον δρόμο και πέρασε απέναντι, ενώ το σημείο γέμισε με αίμα.

Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο έφυγαν προς το κέντρο της πόλης. Η αναζήτηση των δραστών γίνεται δυσκολότερη καθώς στο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν επιτέθηκαν στο θύμα τους δεν είχαν καν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.