Το Pachuco έκανε τους πατρινούς να τρώνε μεξικάνικο και πρέπει να το επισκεφθείς

Έτσι συμβαίνει. Έρχεται αυτός ο κάποιος, που μπορεί και να μην περίμενες, και σου δείχνει πως αυτό που πίστευες, να μην το πιστεύεις άλλο. Αυτό που έκανε το Pachuco. Τι δηλαδή ; Έμαθε στους Πατρινούς, να μην τρώνε τα ίδια και τα ίδια, αλλά να το πάνε πιο εναλλακτικά, και πιο συγκεκριμένα, σε γεύσεις μεξικάνικες. Σιγά που θα είναι για την Πάτρα αυτά, είπαν στην αρχή, κι όμως είναι και παραείναι, λένε σήμερα και με βεβαιότητα μάλιστα.

Στην στοά που ενώνει τη Βούρβαχη με την Πλατεία Γεωργίου- βρίσκεται αυτό το στέκι, το πολύ όμορφο. Ήρθε πριν λίγα χρόνια και σήμερα έχει καθιερωθεί. Μπορούμε να το πούμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και άλλα μπορούμε να πούμε. Πολύχρωμο σκηνικό, που παραπέμπει στην ιδιαίτερη μεξικάνικη κουλτούρα, που θα σας τραβήξει την προσοχή. Το Pachuco έχει στήσει τη δική του γιορτή και σερβίρει tacos, τεκίλες, προσεγμένα κοκτέιλ. Και πολλά άλλα ακόμη.

Ένας χώρος με ταυτότητα, χρώμα, μεξικανικό άρωμα και καλή μουσική. Γεύσεις που ενώνουν παρέες και ατμόσφαιρα που τους κάνει να χαμογελούν. Το Pachuco είναι ο Νο1 προορισμός στην πόλη!

Βούρβαχη 26221 Πάτρα, τηλ. 2613025856 -ή online στο efood και στο box

Ωράριο Λειτουργίας: 12μμ – 12πμ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα ποτό
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα φαγητό και εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.