Η φωτογραφία του Mr Frangelico με τον Mr Tsipas Blog ! Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει, σηματοδοτώντας σημαντικές αλλαγές στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, που θα παρατηρηθούν σε όλα τα επίπεδα- Νίκος Μακρόπουλος για 2 χρόνια

Με στενοχώρησε. Αλλά δεν με εξέπληξε. Η απόφαση του επιχειρηματία Θανάση Γκουγκούση, να κλείσει τον κύκλο της ζωής της ναυαρχίδας του, με το όνομα Frangelicio, που εδρεύει στην Παραλιακή. Που ήταν 1989 όταν άνοιξε. Και γρήγορα, πολύ γρήγορα, εξελίχθηκε σε ένα από καλύτερα νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα.

Είναι μία λογική εξέλιξή αυτή. Θα μπορούσε το Frangelico, να μείνει στα παλιά, όταν όλα γύρω μας αλλάζουν, αλλάζουν μέρα με τη μέρα, αλλάζουν και στο δευτερόλεπτο επάνω; Ε, πως να το κάνουμε, δεν θα μπορούσε. Πολύ σωστά κάνει και πηγαίνει κολλητά με την γρήγορη εποχή, το όνομα που θα το κάνει «Estet» και στο φουλ προετοιμάζεσαι, να τα κάνει όλα στην εντέλεια, να φτάσει πολύ παραπάνω απ’ ότι ήταν πριν. Η ανακαίνιση δεν χρειάζεται να την πούμε, είναι στα αυτονόητα στα εννοείται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όπως σε κάθε σπορ, χωρίς μεγάλους παίχτες δεν παίρνεις κύπελλα. Και ακόμα περισσότερο στη νύχτα, που παίζεται με έναν άντε δύο. Πήγε ο Γκουγκούσης και έκλεισε για 2 χρόνια τον Νίκο Μακρόπουλο, που όλοι λένε και έτσι είναι πως ανήκει στην τελευταία γενιά των μεγάλων λαικών τραγουδιστών, και η παρουσία του πνέει τα λοίσθια και δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω, στην νέα εποχή. Η οποία θα ξεκινήσει γύρω στα μέσα Νοεμβρίου.

-Στη φώτο, ο κ. Θανάσης Γκουγκούσης και ο Ηλίας Τσίπας (ιδιοκτήτης του Tsipas Blog)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.