Το όργιο αυθαιρεσίας της Μυκόνου, είναι κάτι που δεν μας «ρίχνει από τα σύννεφα»– Το tsipasblog εντόπισε παράδειγμα, που καταργούνται μέχρι και οι… δρόμοι (ΦΩΤΟ)

Ούτε το Πάσχα δεν έβαλε στοπ στην αληθινή δημοσιογραφία. Η μάχη με το ξετύλιγμα του κάθε περίεργου κουβαριού, εννοείται πως συνεχίστηκε.

Σήμερα φέρουμε στο φως της δημοσιότητας, ακόμη ένα ατόφιο σκοτεινό παράδειγμα, που έχει δικαιολογημένα εξοργίσει τη κοινή γνώμη, αναφορικά με αυτό το πρωτοφανές όργιο αυθαιρεσίας στις διάφορες κατασκευές, στη Μύκονο. Με την ανοχή ή και την κάλυψη των αρμοδίων αρχών, βεβαίως γίνεται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το οποίο το τελευταίο διάστημα, είναι στην επικαιρότητα πρώτο τραπέζι πίστα. Το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις, λες πως σου κάνει πλάκα ο Θεός. Πως αποκλείεται οι δρόμοι που εξυπηρετούν τους πολίτες, να έχουν πάψει να υφίστανται και να έχουν μετατραπεί σε ιδιωτικής εκμετάλλευσης οικόπεδα.. Αλλά δεν σου κάνει πλάκα, είναι πράγματι στα σοβαρά.

Όπως φαίνεται και από τις φώτο (2009, 2022) στην κοινότητα Άνω Μέρα Μυκόνου, στο Kαλό Lιβάδι, ο δρόμος που περνούσε μπροστά από επιχείρηση, έχει τα τελευταία χρόνια μετατραπεί σε προέκταση της παραλίας (την οποία τους θερινούς μήνες εκμεταλλεύεται η συγκεκριμένη επιχείρηση) και έχει σκεπαστεί με άμμο, αλλά και ξύλινο ντεκ σε κάποια τμήματα του. Οι κάτοικοι που έχασαν  την πρόσβαση στο δρόμο αναγκαστικά χρησιμοποιούν μια νέα παράκαμψη, η οποία άνοιξε προφανώς από κάποιον ιδιώτη…πίσω από το οίκημα της επιχείρησης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Το εξώδικο τoυ «Poseidon Hotel» για δημοσίευμα του tsipasblog! Τι ισχυρίζεται η γνωστή και ισχυρή οικογένεια στην κοινωνία και στους οικονομικούς κύκλους της Μυκόνου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.