Το οπλοστάσιο της σφαγής Κατσιφάρα-Σπηλιόπουλου

Το οπλοστάσιο της σφαγής Κατσιφάρα-Σπηλιόπουλου

Επί του πιεστηρίου. Ο Απόστολος Κατσιφάρας έχει σαλτάρει με τον Σπηλιόπουλο και λέει κάποια χοντρά πράγματα, για τον πρώην αγαπημένο του σύντροφο, που πορεύτηκαν μαζί για πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και την παράταξη. Ο Σπηλιόπουλος είναι ψύχραιμος. Αφήνει να εννοηθεί γύρω του ότι κρατάει άσσους. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, άλλο τι υποπτεύομαι. Λέμε μόνο τα σίγουρα. Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στα δύο στρατόπεδα.

Κίνηση Σπηλιόπουλου. Έστειλε χθες μήνυμα στον Απόστολο Κατσιφάρα ότι πλέον δεν τον συνδέει τίποτα μαζί του. Για αυτό και, όπως αναμενόταν εξάλλου, δεν θα τον στηρίξει στον β΄γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. «Απαιτείται αλλαγή σελίδας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας», είπε χαρακτηριστικά. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι έχει να πει ο νυν περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας; Εδώ βγήκαν μαχαίρια. Ο Κατσιφάρας δεν δείχνει απλά νύχια και δόντια, δημοσιοποίησε φόρα παρτίδα ότι στο χώρο της Περιφέρειας βλέπει τον πιο μεγάλο του αντίπαλο. Κι αυτός δεν είναι ο «γαλάζιος» υποψήφιος της ΝΔ Νεκτάριος Φαρμάκης . Είναι ο Κώστας Σπηλιόπουλος.

Μέχρι που αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι ο “κ. Σπηλιόπουλος αποδείχτηκε… «λαγός» και συμπλήρωμα της δεξιάς. Προφανώς σε συνεννόηση με στελέχη της σε ανύποπτο χρόνο και πολύ πριν προκηρυχθούν οι εκλογές.”

Πρόκειται για βαριές κουβέντες. Πολύ βαριές. Ο Κατσιφάρας λέει και άλλη βαριά κουβέντα: ” Ενώ με πρόδωσε και με πούλησε, ο Σπηλιόπουλος, ζήτησε την ψήφο των πολιτών «πουλώντας» δήθεν εκπροσώπηση εκφραστών Παπανδρέου”.

Η σειρά του Σπηλιόπουλου ν’ απαντήσει στον Κατσιφάρα. “Δε θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχετε επιλέξει”.

Αντιληπτό ποια είναι η ποιότητα και το οπλοστάσιο του πολέμου ανάμεσα στον Κατσιφάρα και τον Σπηλιόπουλο. Είμαστε στην τσίτα για τα περαιτέρω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.