Το νέο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού ήρθε ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόμασταν

Μετά την «Αθήνα μου» ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε ξανά στην κορυφή των trends του Youtube, με το νέο του κομμάτι «Θα ‘μαι εδώ».

O Κωνσταντίνος Αργυρός ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, που δεν επαναπαύονται ποτέ σε μια επιτυχία. Αντιθέτως, κάθε φορά που τους συμβαίνει κάτι καλό στη ζωή τους, εκείνοι όχι απλά δεν κάθονται να το απολαύσουν, αλλά σκέφτονται αμέσως πώς θα καταφέρουν να πετύχουν κάτι ακόμα καλύτερο στο μέλλον.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το έχει δηλώσει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, ενώ το λένε με βεβαιότητα και όσοι τον γνωρίζουν καλά. Αν και από το ξεκίνημα της καριέρας του είχε φανεί πως αποτελεί έναν καλλιτέχνη με προοπτική για να φτάσει ψηλά, η καθοριστική αλλαγή, αυτή η εκτόξευση που λέμε, ήρθε ουσιαστικά το 2018 με τα «Ξημερώματα».

Διαβάστε επίσης : Μακράν ο Νο1!

Μπορεί το συγκεκριμένο να μην αποτελεί το καλύτερο κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, ήταν όμως σίγουρα αυτό, που τον έκανε μαζικά γνωστό στο κοινό. Από εκείνη τη στιγμή, ο νεαρός καλλιτέχνης ήταν λες και το έβαλε πείσμα να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα να αγαπήσει ξανά το ζεϊμπέκικο, μέσα από το κομμάτι του «Αθήνα μου», το οποίο κυκλοφόρησε από την Panik Platinum και σκαρφάλωσε αμέσως στην πρώτη θέση των τάσεων του Youtube, μετρώντας μέχρι σήμερα πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές. Το επίτευγμα του Αργυρού δεν ήταν μικρό, μιας και για αρκετούς μήνες την κορυφή των trends καταλάμβαναν μόνιμα τα κομμάτια της trap μουσικής.

Ακόμη και σε αυτή την εποχή, όμως, που η πανδημία έχει πληγώσει όσο ποτέ τη μουσική βιομηχανία, ο Αργυρός, όχι απλά δεν επαναπαύτηκε στην επιτυχία του κομματιού του, αλλά έπιασε δουλειά για το επόμενο, το οποίο κυκλοφόρησε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου από την Panik Platinum.

Το «Θα ‘μαι εδώ» αποτελεί μια δυνατή εξομολογητική μπαλάντα με άκρως αισιόδοξο μήνυμα. Ένα τραγούδι που είναι λες και το είχαμε ανάγκη αυτές τις ημέρες. Τη μουσική του υπογράφουν ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τους στίχους ο Λευτέρης Κιντάτος με τον Βασίλη Γιαννόπουλο.

Παράλληλα, ο Αργυρός παρουσίασε το κομμάτι του μέσα από μία μικρού μήκους ταινία υψηλών προδιαγραφών, στην οποία φαίνεται η κλιμάκωση των ανθρώπινων σχέσεων, υπό την σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Δημολίτσα. Μία αληθινή ιστορία αποτυπωμένη με νότες, λέξεις και ρομαντικές εικόνες, που ξεδιπλώνονται ώστε να δημιουργήσουν ποικίλα συναισθήματα.

Το video clip του νέου κομματιού του Αργυρού δεν άργησε να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Όπως έγινε με την «Αθήνα μου», έτσι και τώρα η δουλειά του νεαρού καλλιτέχνη συγκέντρωσε γρήγορα εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, ξεπερνώντας σε απήχηση οποιοδήποτε άλλο video ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του video clip είναι και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, την οποία είδαμε φέτος να διαγωνίζεται στο GNTM.

Κάπως έτσι, με το «Θα ‘μαι εδώ» ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνέχισε το προσωπικό του επιτυχημένο σερί, αποδεικνύοντας πως η δημιουργικότητα και το ταλέντο κυλούν στις φλέβες του.

-oneman.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.