Το μυστικό του «ρομπότ» Αργυρού

Δεν μπορεί να μην έχει «κάτι» επάνω του, να μη δίνει «κάτι» στον κόσμο ο καλλιτέχνης εκείος, ο οποίος τελικά θα καταστεί αξέχαστος. Δουλειά των ειδικών να βρούνε ποιο, τι είναι αυτό το ”κάτι”, σε κάθε περίπτωση. Και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Αργυρού, από κανέναν άλλον, μόνο από το tsipasblog,gr, θα δοθεί και σήμερα κιόλας, η αξιόπιστη απάντηση, για να υποστηριχθεί τι είναι αυτό που μετράει. Γιατί είναι αξέχαστος, μαγεύει τα αυτιά και πλανεύει τα μάτια εκατομμυρίων θαυμαστών, φαντάζει ο βασιλιάς, ένας αληθινός θεός. Και τα φαινόμενο δεν είναι θα προσωρινό, αναμένεται να διαρκέσει για πολύ ακόμη.

Γιατί αυτός, γιατί όχι κάποιος άλλος. Γιατί είναι «ρομπότ». Ο τρόπος που εξελίσσεται και βελτιώνεται θυμίζει «ρομπότ». Διαρκώς και χωρίς σταματημό δουλεύει. Και το κάνει κοιτώνας ψηλά, το μέλλον, φέρνοντας νέα ήθη και έθιμα. Την δική του οπτική.. Θεωρείται «ρομπότ», ακόμη, γιατί στην δεύτερη μόλις βδομάδα που η νύχτα είναι πεθαμένη. Φρέσκο πολύ και ακόμη να το «χωνέψει», αλλά στο λογισμό του ρομπότ Αργυρού, δόθηκε η εντολή πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να γεννηθεί νέο τραγούδι. Και σε όλα τα υπόλοιπα, ενώ οι τελευταίες του δύο δουλειές, το “Τελικά” και το “Μόλις Χθες”, σαρώνουν τα πάντα. Αντίπαλο δεν έχουν, δεν βρίσκουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Τίποτα Εσύ», λοιπόν. O Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά στο στούντιο ηχογράφησης τον Γιώργο Θεοφάνους και την Ελεάνα Βραχάλη και μας παρουσιάζουν το αποτέλεσμα μιας σπουδαίας μουσικής συνάντησης, που κυκλοφορεί, μαζί με ένα ιδιαίτερο music video, από την Panik Platinum.

Το «Τίποτα Εσύ» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής και υψηλών προδιαγραφών music video, σε σκηνοθεσία Γιάννης Δημολίτσας.

Συμπρωταγωνίστρια του Κωνσταντίνος Αργυρός είναι η κορυφαία performer Ελένη Φουρείρα.

Μέσα από το video του «Τίποτα Εσύ» οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν το chapter 1 μιάς ενδιαφέρουσας μουσικής ιστορίας που θα έχει και συνέχεια…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.