Όλο το σχέδιο! Πως “φουσκώνουν” με μεταγραφές τα ΜΜΕ τον Ανδρουλάκη, για να μην διαμαρτυρηθούν οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας όταν τον δουν “συνέταιρο” του Μητσοτάκη!

Έχουμε φρέσκο ρεπορτάζ για το φούσκωμα  που κάνουν οι ολιγάρχες και τα ΜΜΕ στο ΚΙΝΑΛ για να το καταστήσουν τεχνικά ως ισχυρό άλλοθι απέναντι στην κοινωνία ώστε να δεχτή να το δει κολλημένο δίπλα στην Νέα Δημοκρατία χωρίς να ανοίξει μύτη. Το σχέδιο σε πλήρη ανάπτυξη. Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ανακοινώσει μετά τις 20 Ιανουαρίου τα νέα πρόσωπα που θα αναλάβουν νευραλγικές θέσεις στο ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα στην παρουσίαση πρόκειται να παρευρίσκονται οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου.

Με την κίνηση αυτή ο Νίκος Ανδρουλάκης επιδιώκει να σηματοδοτήσει την ενότητα, ενώ τα στελέχη που θα επιλέξει για κρίσιμους ρόλους σηματοδοτούν την ανανέωση.

Όπως πληροφορούμαι εγκύρως, τρία πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμα να προσχωρήσουν στο ΠΑΣΟΚ.

Δίαυλο επικοινωνίας με τη Χαριλάου Τρικούπη έχει ανοίξει προσφάτως και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, Σταύρος Κοντονής.

Μαζική, κατόπιν εντολών φυσικά,  αναμένεται η προσχώρηση στο ΠΑΣΟΚ στελεχών της ΔΗΜΑΡ. Είναι προφανές ότι το σχέδιο είναι σε πλήρη ανάπτυξη και ο μοναδικός σκοπός του είναι να καταστήσουν στα μάτια της κοινωνίας και ιδιαίτερα των Νεοδημοκρατών πως το ΚΙΝΑΛ δικαίως θα γίνει συνέταιρος της κυβέρνησης είτε πριν είτε μετά τις εκλογές.

edolio5

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.