Το μήνυμα στο νέο, καλοκαιρινό τραγουδιστικό σχήμα του Fix Χαλκίδας

Το γεγονός. Το Fix Χαλκίδας παρουσίασε το νέο θέμα του, το Σάββατο που μας πέρασε. Αυτό από του μόνο του δεν λέει τίποτα.. Δεν αποκαλύπτει τίποτα. Άρα; Δίνω την ανάλυση του γεγονότος; Πάμε.

Αρχηγός με το Fix στην πίστα επάνω, ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος. Ότι είναι ο μεγάλος αρχηγός, το απέδειξε αμέσως. Έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τις καριέρας του, για Oscars ήταν. Ένας Χάρης Κωστόπουλος από τα όνειρα βγαλμένος. Γιατί; Βρήκε τις τέλειες συνθήκες, στο νυχτερινό κέντρο του Παύλου Σκούρτη, για να κάνει το συνηθισμένο μεγάλο παιχνίδι του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Να μην τα ξεχνάμε πως με αυτόν τον επιχειρηματία, μετράει πολλά χρόνια φιλίας, πραγματική φιλία που αντέχει στο χρόνο. Αρχή του χειμώνα 2022 ήταν, που αποφάσισε να κάνει κάτι πολύ παράτολμο, νύχτα στη Χαλκίδα, με κυρίαρχο ξηγημένου τύπου σύνθημα ”Δεν μιλάω με λόγια. Με πράξεις μιλάω. Και μιλάω για σεζόν, χωρίς να βάλω κανένα στόπ”.

Σχήμα που σηματοδοτεί το καλοκαίρι στο Το Fix Χαλκίδας, δεν έχει έχει υπογράφει μόνο ο Χάρης Κωστόπουλος. Έχει και άλλον. Σάσα Μπάστα στο όνομα, φανταστική, συναρπαστική, στην πρώτη της εμφάνιση. Επιβεβαίωσε πως στη παρούσα φάση, τρέχει πιο γρήγορα από ποτέ, όπου πηγαίνει κάνει τη διαφορά.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.