Έφτασε μέχρι την Αμερική, όπως ο Κολόμβος

Ο πιτσιρικάς είναι ο Δημήτρης Φιντιρίκος

Η ζωή είναι ταξίδι μαγικό. Περνάς ωραία σε αυτό. Το ψέμα. Κι όμως αυτό μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, αυτό έχει περάσει στον κόσμο. Ποια είναι η αλήθεια;

Η ζωή είναι ένα ταξίδι με προβλήματα που πρέπει να λύσετε και μαθήματα για να μάθετε. Δεν θα καταλάβουν όλοι το ταξίδι σας, αυτό είναι σίγουρο. Δεν είναι το ταξίδι τους, για να βγάλουν νόημα. Είναι δικό σας, απολαύστε την εμπειρία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το έγραψε στο instagram o Δημήτρης Φιντιρίκος. Επιχειρηματίας, που δεν τα βρήκε καθόλου ρόδινα, στο ξεκίνημα του δικού του ταξιδιού. Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία. Δεν υπάρχουν ενδοιασμοί. Σίγουρο πως στην ηλικία των 17 χρόνων, κλήθηκε να πάρει τη μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του: Να επιλέξει ανάμεσα στις σπουδές του και το τολμηρό βήμα στο «σκάμμα της επιχειρηματικότητας» ανοίγοντας τα φτερά του μακριά από τους «ορίζοντες της γονεϊκής ασφάλειας και προστασίας», μη γνωρίζοντας αν… ο διασκελισμός των επιλογών του θα αποβεί έγκυρος για την πορεία της ζωής του…Επίσης σίγουρο συνειδητά, καμία από τις επιχειρήσεις του, δεν σχετίζεται με τον τομέα δράσης των γονιών του. Για αυτόν, η κίνηση ματ ήταν ότι αποφάσισε να απογαλακτιστεί.

Σήμερα μόλις 35 ετών και το ταξίδι του, δεν έχει φτάσει πέρα, παραπέρα, έχει φτάσει πολύ μακριά. Μέχρι την Αμερική, όπως ο Χριστόφορος Κολόμβος. Έχει φτιάξει δικό του όμιλο. Μία ομάδα 15 εταιριών, που πήραν το όνομα του «Fidirikos Group». Έχει μπει σε 4 χώρες, δίνει δουλειά σε 1000 άτομα. Και από τα κέρδη που βγάζει, στέκεται πάντα δίπλα στους αδύναμους και όσους χρήζουν βοήθειας και στήριξης. Κι είναι σίγουρο, δεν αμφισβητείται ότι ο τρομερός Φιντιρίκος, έχει βάλει πλώρη για πολλούς ακόμη…τόπους.. Η ιστορία θα τον θυμάται.

Διαβάστε επίσης : Αι-Βασίλης ψεύτικος, Φιντιρίκος αληθινός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.