Το ξεχωριστό που πάντα έχει την πρώτη θέση στο…ψηφοδέλτιο του Χαράματος

Στην πρώτη δήλωσή του μετά την επιβεβαίωση του εκλογικού αποτελέσματος, για τις Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Ελλάδα, ο επανεκλεγείς Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ανέφερε τα εξής: «Το μέλλον έχει μόνο ένα χρώμα: Της προκοπής!»

Νεκτάριος Φαρμάκης από την Πάτρα: «Αυτή η νίκη οφείλεται στους πολίτες της  Δυτικής Ελλάδας» (Video) - AgrinioTimes.gr

Το μήνυμα να ολοκληρωθεί η επανεκλογή της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πάτρα στο δεύτερο γύρο των εκλογών έδωσε ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος της πελοποννησιακής πόλης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Exit Poll στην Πάτρα: «Καθαρή» νίκη Πελετίδη - Aftodioikisi.gr

Να σημειωθεί ότι ο κ. Πελετίδης συγκέντρωσε το 40,9% των ψήφων. Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Κωνσταντίνο Σβόλη, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 25,6%.

Το «χειμερινού Χαράματος» το «μήνυμα» είναι άλλο. Διαφορετικό. Εμπιστευτείτε εμάς, τους ψαγμένους, τους έμπειρους, για να είναι στην ανώτερη μορφή, και το χειμώνα ετούτο, η νυχτερινή διασκέδαση στην Πάτρα. Αν ξέρουμε και μπορούμε να την φέρουμε, στη πράξη το έχουμε αποδείξει. Με το στόμα δεν δείχνεις το παραμικρό.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Οι καλύτεροι υποψήφιοι βρίσκονται στην παράταξη μας. Από την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, που για πρώτη φορά θα βγουν στη σκηνή, θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα, ακόμη και από την Αθήνα. Θα βρουν την λαϊκή έγκριση. Θα παραδώσουν μαθήματα το πως πρέπει αν είναι ο κανονικός τραγουδιστής. Θα κερδίσουν τον τίτλο στα site πως αποτελούν το next big thing.

Πάμε να γνωρίσουμε την ομάδα του «Χαράματος».

HOVIG

Ο Hovig είναι Κύπριος τραγουδιστής με Αρμένικη καταγωγή. Το ταλέντο του μαζί με τον χαρακτήρα του τον κατατάσσουν σήμερα στην κορυφή των τραγουδιστών της νέας γενιάς. Το 2009 έλαβε μέρος με επιτυχία στον τηλεοπτικό διαγωνισμό X-FACTOR Ελλάδας. Το 2017 εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της EUROVISION. Έχει πάνω από 10 προσωπικά τραγούδια και τεράστια απήχηση στο εξωτερικό σύμφωνα με το Spotify. Έχοντας στο βιογραφικό του αμέτρητες επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις στη Κύπρο και το εξωτερικό (Αρμενία, Ελλάδα, Ισπανία, Ρωσία, Αμερική, Λίβανο, Ολλανδία κ.α) και μετά από ένα sold out καλοκαίρι με περισσότερες από 60 εμφανίσεις, έρχεται για πρώτη φορά στη Πάτρα. Ο νεαρός καλλιτέχνης με την χαρισματική φωνή και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, σας υπόσχεται ένα μοναδικό πρόγραμμα και σας προσκαλεί στο Χάραμα για να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να τραγουδάμε και να διασκεδάζουμε μαζί μέχρι τo πρωί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς έγινε ευρέως γνωστός κερδίζοντας την πρώτη θέση στο μουσικό talent show “Rising Star” το 2017.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συμμετάσχει στις κορυφαίες μουσικές εκπομπές και show της τηλεόρασης καθώς και σε αφιερώματα κορυφαίων Ελλήνων συνθετών (Γ. Σπανός, Γ. Χατζηνάσιος, Γ. Θεοφάνους, Κ. Παπαδόπουλος).Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου σε μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κύπρου. Έκτός από τις φωνητικές του ικανότητες γράφει μουσική και στίχους. Στη δισκογραφία συνεργάζεται με την Panik Records. Έχει κυκλοφορήσει 4 singles: “Εδώ που φτάσαμε”, “Ζήτημα ζωής” “Όλα μου τα παίρνεις”, “Και τι να κάνω”. Αυτο το χειμώνα θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Πάτρα και σας περιμένει στο Χάραμα σε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα για να περάσουμε όλοι μαζί μοναδικές νύχτες διασκέδασης.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ

Λευτέρης Αδριανός, o ερωτικός τραγουδιστής από την Θεσσαλονίκη! Σε όλη του την πορεία, έχει κάνει συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες και έχει σημειώσει εμφανίσεις στα καλύτερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, της επαρχίας αλλά και του εξωτερικού όπως: Γερμανία, Ισραήλ και Ρουμανία. Το 2018 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το “Ήπια ο,τι είχα να πω” σε μουσική δική του. Οι τελευταίες κυκλοφορίες του «Κράτησα» και “Όλα σου τα’ δωσε Θεός” αγαπήθηκαν πολύ.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει την νέα του δουλειά, “Πάλι ψέμματα” από την Heaven Music.

ΧΡΥΣΑ ΜΠΑΝΔΕΛΗ

Η Χρύσα Μπανδέλη είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, γεννημένη και μεγαλωμένη στα Ιωάννινα. Η Χρύσα άρχισε να τραγουδά σε ηλικία 13 ετών, ενώ ταυτοχρονα εργαζόταν σε τοπικη μπουάτ στα Ιωάννινα. Την ίδια περίοδο, υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Lyra Company, κερδίζοντας ένα παιδικό μουσικό διαγωνισμό και ηχογράφησε το πρώτο της single με τίτλο «Βρέχει τώρα». Τα επόμενα χρόνια, ως έφηβη, η Χρύσα συμμετείχε στους Πανελλήνιους μαθητικούς καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς, όπου κατέκτησε επανειλημμένα την 1η θέση και με βραβεία «Special Voice» κάθε χρόνο. Στα 18 της είχε ηδη τραγουδήσει σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά των Ιωαννίνων. Η Χρύσα σπούδασε στο Θεολογικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πριν μετακομίσει στην Αθήνα όπου παρακολούθησε δραματική σχολή. Η πρώτη της επαγγελματική συνεργασία ήταν με τον διάσημο Έλληνα τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, που άνοιξε το δρόμο για πολλούς ακόμη. Η Χρύσα έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίζου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Στέφανος Κορκολής, η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Μακρόπουλος κ.α Το πρώτο ολοκληρωμένο δισκογραφικο πρότζεκτ της Χρύσας συνέθεσε ο μεγάλος μας συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο οποίος μετά από οντισιόν την επέλεξε για να τραγουδήσει τραγούδια που έγραψε ο ίδιος. Ο δίσκος, που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music, είχε τον τίτλο «Αγάπη Είναι» σε στίχους του Σταύρου Γαλανάκη.

NAFSICA

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Nafsica κυκλοφόρησε το ομότιτλο άλμπουμ της με την Universal Greece σε ηλικία μόλις 9 ετών. Σε νεαρή ηλικία μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Έχει πάρει πτυχίο θεάτρου από το κολέγιο Hunter και κέρδισε την υποτροφία Berklee Songwriting Scholarship. Είχε περιοδεύσει με την Trans-Siberian Orchestra και έκανε το ντεμπούτο της στο Broadway πρωταγωνιστώντας στο “Rocktopia”. Ο πρώτος της δίσκος με Το «Κάνω όνειρα» ήταν στο τοπ 10 της Ελλάδας για πολύ καιρό και το πιο πρόσφατο είναι ότι το single της «Μια καρδιά» που βρισκόταν στην 1 θέση των trends του TikTok για πολλές εβδομάδες.

Στο Χειμερινό Χάραμα θα ειναι και η όμορφη και η ταλαντούχα Σταυρούλα Δημητροπούλου, από τα Λεχαινά. Είναι η μικρότερη αδερφή της γνωστής Ανδρομάχης. Συμμετείχε στο The Voice of Greece 2022, έκανε τρεις εκ των κριτών να γυρίσουν τις καρέκλες τους, και είχε επιλέξει να πάει στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πού λέτε να τραγούδησε για πρώτη φορά επεγγαλματικά; Στο Θερινόν Χάραμα. Τέλεια, άψογα τα πήγε και συμφώνησαν μαζί να συνεχίσουν και τον χειμώνα….

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.