Το λένε Studio 9.86, αφού ζούμε στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας

Η παρουσία μίας επιχείρησης στο διαδίκτυο, δεν είναι απλά απλά απαραίτητη. Είναι πολύ απαραίτητη. Όπως το νερό για την ανθρώπινη ύπαρξη. Δεν λέει το Τσίπας Μπλοκ. Ποιος το λέει; Η σημερνή πραγματικότητα. Δεν έχουμε τρελαθεί, δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Αν κάποιος θέλει να σε βρει, θέλει να έχει μία πιο σφαιρική και άμεση ενημέρωση για το ποιος είσαι και τι κάνεις, ξέρει που να σε ψάξει. Θα πατήσει την ιστοσελίδα σας στο internet. Σωστά! Μιλάμε για την εποχή της τεχνολογίας και της εξέλιξης.

Γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει να επιλέξετε τους καλύτερους. Ξέρουμε ποιος είναι. 9.86 Design Studio, αυτή η διαφημιστική εταιρεία, επί της Ζαΐμη 37, στην Πάτρα (261 062 0454) Αναλαμβάνει τα πάντα, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, και με τέλειο αποτέλεσμα :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Σχεδιασμός Ιστοσελίδων / e-shop
– Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας
– Διαχείριση Social Media
– Σχεδιασμός Διαφημιστικού Εντύπου

Σας περιμένει να συζητήσετε την ιδέα σας και να σας προτείνει λύσεις, που θα βοηθήσουν όχι μόνο εσάς, αλλά και τους πελάτες σας!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.