Το είδαμε και χθες πως παίζεται πλέον το έργο… ”Σαμπάνης”

Η πραγματικότητα μιλάει μόνη της. Όσο πιο μεγάλος ο τραγουδιστής είναι, τόσο μεγαλύτερή είναι η εμβέλεια των δράσεων του. Τσίπας μιλάει. Όσο πιο σοβαρός είναι ο τραγουδιστής, τόσο ανάρπαστη θα γίνεται, οποιαδήποτε πρόταση του. Το απόλυτο παράδειγμα το είδαμε χθες στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός, η «ναυαρχίδα» των Πριόβολων, του Νίκου και του Θανάση, χρόνια δύναμη στο νυχτερινό πλανήτη. Και πολύ έντιμοι!

Πραγματοποιήθηκε η απονομή του πολυπλατινένιου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη , που φέρει τον τίτλο «Λες και με ξέρεις», η οποία διοργανώθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία Cobalt Music. Μια μόνο κουβέντα. Φτάνει. Τι να την κάνουνε την δεύτερη; Δεν την χρειάζεσαι. Κοσμοπλημμύρα! Μα υποτίθεται ότι ήταν καθημερινή, ότι δεν ήταν τόσο εύκολο να πας. Αυτά δεν παίζουν σε αυτή τη κατηγορία, των λεγόμενων μεγάλων. Αυτό είναι το πραγματικό μήνυμα από χθες, για όσους δεν εστιάζουν στο δέντρο, αλλά στο δάσος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δες φωτογραφίες από το tlife:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.