Το κράτος της ντροπής! Η ΕΛΑΣ κατάσχεσε ύστερα από απαίτηση φιλοζωικού σωματείου (!) 4 αρνάκια που οι πιστοί είχαν αφήσει τάματα στον Άγιο Γεώργιο Καματερού όπως κάθε χρόνο. Η σύλληψη και ο διασυρμός του ιερέα – προϊσταμένου του ναού άνευ λόγου

Μόνο στην Ελλάδα της ντροπής και της παρακμής θα μπορούσε να συμβεί κάτι ανάλογο. Πριν λίγες μέρες όλες οι εκκλησίες που είναι αφιερωμένες στον «Άγιο Γεώργιο» γιόρτασαν τον πολιούχο τους. Χιλιάδες πιστοί όπως κάθε χρόνο αφήνουν τάματα προς απόδειξη της πίστης τους. 

Έτσι έγινε και στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στο καματερό όπου γιορτάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, παρουσία επισκόπου η ημέρα αυτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μετά το τέλος της γιορτής και αφού είχαν φύγει όλοι οι πιστοί διαπιστώθηκε ότι στα σκαλιά της εκκλησίας κάποιοι είχαν αφήσει 4 αρνάκια ως τάματα (φωτο). 

Αμέσως μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου φρόντισαν να τους παρέχουν τροφή και τα έβαλαν σε ένα διπλανό χώρο – οικόπεδο ώστε να είναι ασφαλή. Κατά περίεργο τρόπο όμως εμφανίστηκε περιπολικό της ΕΛΑΣ στον ναό ύστερα από καταγγελία φιλοζωικού σωματείου και ούτε λίγο ούτε πολύ συνέλαβε τον προϊστάμενο του ναού πατέρα Κωνσταντίνο με την κατηγορία της κακοποίησης ζώων!! 

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο. Είναι πρωτοφανές και άνευ προηγουμένου τέτοιο παρόμοιο γεγονός.

Είναι απορίας άξιο ποιος έδωσε τέτοια εντολή και ποιος επιτελούς «πολεμάει» σε τέτοιο βαθμό την ορθόδοξη πίστη. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κάθε χρόνο στον ίδιο ναό γίνονται δεκάδες τάματα όπως και σε δεκάδες ναούς ανά την Ελλάδα. Ύστερα από την ταλαιπωρία που υπέστη ο προϊστάμενος του ναού οι αστυνομικοί κατάλαβαν την κακοήθεια της καταγγελίας και αφέθηκε ελεύθερος ο ιερέας. 

Όπως μάθαμε σήμερα τα 4 αρνάκια βρίσκονται σε ένα κοπάδι με πρόβατα ώστε να μεγαλώσουν με φυσιολογική ανάπτυξη, σωστή τροφή και φροντίδα, κατόπιν μέριμνας του ιερέα. Είναι καιρός να σταματήσουν οι δήθεν «δικαιωματιστές» της πλάκας υπέρ των ζώων, μόνο και μόνο για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους. Μακάρι και άλλα αδέσποτα ζώα κάθε είδους να είχαν την φροντίδα που παρείχε το εκκλησιαστικό συμβούλιο σε αυτά τα 4 αρνάκια.

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.