Γιατί ο Θέμης Μπάκας είναι περίπτωση

Ό,τι διαβάζετε είναι αληθινό. Λεφτά δεν έχει ανάγκη, ούτε δημοσιότητα. Επιχειρηματίας είναι και ο χώρος της επαγγελματικής του ενασχόλησης, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates. Είναι αυτός που του επιτρέπει να έχει άμεσες σχέσεις με καναλάρχες, εκδοτάρχες, το τραπεζικό σύστημα. Γενικά όσους ελέγχουν τα πράγματα.

Περίπτωση ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεμιστοκλής- Ανδρέας Μπάκας. Περιπτωσάρα. Δεν την έχουμε ξαναδεί στα πολιτικά χρονικά. Αχαΐας και στην επικράτεια. Την Ελλάδα όλη να να γυρίσεις δεν θα βρεις, τέτοια περίπτωση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είπαμε. Περίπτωση. Έναν άνθρωπο πετυχημένο και χαριτωμένος, κάργα υπερδραστήριος στη δουλειά του, με το πανελλαδικό του δίκτυο, με τις μελέτες του για διεθνείς οργανισμούς, με προτάσεις για τη στεγαστική πολιτική, τις οποίες έχουν υιοθετήσει άλλες χώρες της Ε.Ε και ο Ο.Ο.Σ.Α. Με κοτζάμ ομάδα συνεργατών, με γνωριμίες πολύ μεγαλύτερες απ’ ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ούτε τη βρίσκει με το κόκκινο χαλί, που καθημερινά του στρώνουν όλα τα Αθηναίικά ΜΜΕ. Δεν του έφτανε το αυτοδημιούργητο success story του, που όλοι το χειροκροτούν, που πολλοί το ζηλεύουν. Δεν τον γεμίζει όσο ”αλκοολίκι” με το να επιστρέψει να βοηθήσει τον τόπο του. Την Πάτρα, την Αχαία, την Δυτική Ελλάδα. Αυτό είναι το μεγάλο όνειρο του.

Ο Θέμης Μπάκας είναι να μην καταπιαστεί με κάτι, ξέρω σίγουρα ότι θα τα καταφέρει! Δεν του αρκεί να είναι απλά υποψήφιος με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα. Τότε, τι; Εφόσον μπήκε σε αυτό το παιχνίδι, θα το πάει και αυτό, στο τέρμα, πιο τέρμα δεν έχει. Κάθε μέρα είναι σε διαρκή πόλεμο, σε ανεξάντλητη και πυρετική δράση. Δεν κάθεται ”καλά”. Τόσα πολλά κάνει, τόσους πολλούς βλέπει, όλους τους βλέπει, τους ακούει, σκύβει στα προβλήματα τους. Από τις κεφαλές μέχρι τον ανθρωπάκο της γειτονιάς . Αρνείται πολλά βράδια να κοιμηθεί, σκέφτεται πως θα χαράξει την επόμενη ημέρα.

Δεν είναι υπερβολή. Είναι μακράν ο Νο1 πολιτικός παίκτης στην Αχαΐα, με τα περισσότερα χιλιόμετρα στον αγώνα δρόμου, να αφουγκραστεί πλήρως τις ανάγκες των συμπολιτών του. Δεν έχει υπάρξει άλλος τέτοιος, ούτε στο σήμερα, ούτε στο χθες. Υποψήφιος Βουλευτής, Δήμαρχος, Περιφερειάρχης.

Κάτι άλλο. Ο Θέμης Μπάκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, εδώ τελείωσε το σχολείο. Αγαπάει πάρα πολύ την Αχαία.

Διαβάστε επίσης : Δικαίωση του Θεμιστοκλή-Ανδρέα Μπάκα για τις Φοιτητικές Εστίες του Πανεπιστημίου!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.