Και το καλοκαίρι

Αντιληπτό. Αν βρεις την πετυχημένη ιστορία – συνταγή στη σημερινή εποχή, που χαρακτηρίζεται από φαινόμενα έντονης αστάθειας, σε όλα τα επίπεδα. Θα προσπαθήσεις, θα κάνεις τα πάντα, να την κρατήσεις, να την εφαρμόσεις όσο περισσότερο γίνεται. Σιγά μην την αλλάξεις. Δεν είσαι τρελός!

Δεν είναι τυχαίο ότι το πανελλαδικά διάσημο νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, Χάραμα, και ο «αναγεννημένος» Δήμος Αναστασιάδης, έναν ακόμη κύκλο έκλεισαν. Και ήταν υπόδειγμα κύκλου, ότι ειπώθηκε τηρήθηκε αμέσως και κατά γράμμα, και από τις δύο πλευρές. Η σημασία της ειλικρίνειας μέσα στη σχέση είναι τεράστια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

‘Πέτυχε”, δηλαδή, αυτό που επιδίωκαν, που είδαμε στα τελευταίες στροφές του χειμερινού πρωταθλήματος, τότε αντάμωσαν. Και ήδη ετοιμάζονται για τον επόμενο κύκλο, το καλοκαιρινό, να τον ανοίξουν. Επιβάλλεται να γίνει, και οι δύο το ήθελαν, πρώτα απ’ όλα, πάνω απ’ όλα πρέπει να θέλουν οι πρωταγωνιστές, και μετά ο κόσμος.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, φωτισμός και πλήθος

Τα μάτια στην ανακοίνωση :

«Μαζί σας ζήσαμε και φέτος ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης αποχαιρετώντας με ένα εκρηκτικό φινάλε τη χειμερινή σεζόν το Σάββατο 30 Μαρτίου!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το @dimosanastasiadisofficial το Σάββατο 11, 18 και 25 Μαΐου στο ΘΕΡΙΝΟ ΧΑΡΑΜΑ!!!!!

Μαζί του: Tania Karra & Emily Lybe
📍Θέση Ισώματα 0, Πάτρα
📱Τηλέφωνο κρατήσεων: 2610 671639, 2610 672444 & 6909198997»

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ποδήλατο, οδός και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ηχείο και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.