Το καινούργιο project του Θανάση Παπαγεωργίου

Το καινούργιο project του Θανάση Παπαγεωργίου

Έχει αποδείξει, τόσα χρόνια, πως μόνο τυχαίος δεν είναι. Ξέρει πότε και πως θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για να πετύχει το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα της οποιαδήποτε προσπάθειας του.

Ακολουθώντας αυτή τη λογική, στις αρχές της φετινής χειμερινής σεζόν, προέβη σε ολοκληρωτική ανακαίνιση του “θηριώδους” νυχτερινού του κέντρου, επί της Λεωφόρου Συγγρού και Λαγουμιτζή. Του γνωστού σε όλους μας Fever.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όπως μαθαίνω, έχει αποφασίσει να κάνει το ίδιο και σε μια από τις επιχειρήσεις εστίασης, που διατηρεί σε λειτουργία μόνο τους καλοκαιρινής μήνες στην Κουρούτα. Η αναφορά για το “Thea Beach Bar”, το οποίο θα το “ξηλώσει” και θα το κάνει “ολοκαινούργιο”.

Ένας χώρος ο οποίος συνδυάζει πολλές όψεις της διασκέδασης. Από φρέσκα και καλής ποιότητας ροφήματα, πολύ κάλο φαγητό σε προσιτές τιμές, αλλά και ποτό από νωρίς το απόγευμα, με συνοδεία μουσικών επιλογών. Που θα προέρχονται, είτε από διάσημους ντόπιους & ξένους Djs, είτε από ορισμένους από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Ο Παπαγεωργίου, σίγουρα, βλέπει πως η συγκεκριμένη περιοχή, από όπου έλκει την καταγωγή του, ανεβαίνει κάθε χρόνο επίπεδο στην τουριστική αγορά. Και για αυτό, από τώρα προετοιμάζεται να εξοπλιστεί ακόμη καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.