Με το ιερό μοτίβο του «μονο οι πράξεις μιλάνε» παίζει ο Ασημομύτης

Ζαλίζει το νούμερο που έχει στο λογαριασμό του (εκατομμύρια ευρώ). Είναι από τις πιο βαρειές τσέπες. Από τα πιο χοντρά πορτοφόλια. Κι, όμως, δεν τον νοιάζει τι γίνεται εκεί έξω. Ξηγιέται έτσι. Και την ίδια ώρα, βλέπουμε κάποιον άλλον, να μην σταματάει να δίνει. Μόνο δίνει! Ο καθένας όπως το βλέπει η καρδούλα του πράττει. Πάντα κυκλοφορορούσαν τύποι και από εδώ και από εκεί.

Είναι «παρατηρητής» το tsipasblog. γι’ αυτό να φυλάς καλά τις κουβέντες του. Ακόμη και να έχεις τα πιο «τρελά» λεφτά, κανείς δε σου εγγυάται ότι θα εξασφαλίσεις μια θέση στον παράδεισο, τελικά. Μόνο με έργα αγάπης, ανθρωπιάς και φιλανθρωπίας, φέρνεις με το μερος σου τις πιθανότητες. Ναι, ακριβώς. Δεν ξεφεύγουμε, δεν πήγαμε αλλού.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπάρχει και ο επιχειρηματίας Φλώριος Ασημομύτης στη Μύκονο. Αυτός συμβολίζει την αδιάλειπτη κοινωνική προσφορά, στον καιρό της κρίσης. Στο νησί που έχεις ανάγκη από ήρωες.

Και επειδή σήμερα παίζει το μοτίβο «μονο οι πράξεις μιλάνε», σας συνιστώ να διαβάσετε :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.