Το Fix στη Χαλκίδα με το καλημέρα με ..φόρα

Δεν το συζητάμε. Το έχουν δει όλοι, πως πράγματι το Fix. Ποιο Fix! Το νυχτερινό κέντρο του Παύλου Σκούρτη, στην πόλη Χαλκίδα. Που τελευταία χρόνια, δεν είχε μπουζούκια σοβαρά, μόνιμα, για φάση χειμώνα.. Ναι αυτό. Πήγε στον ουρανό.Στην πρεμιέρα του, στην χθεσινοβραδινή. Το υλικό στο instagram του, τα λέει όλα.

Αν είσαι της πιάτσας, τo έβλεπες, το άκουγες. Από την αρχή, που ξεκίνησε η προσπάθεια αυτή. Και ήρθαν τα άρθρα του Τσίπας Μπλοκ, και ειδικά αυτό το τελευταίο, που φούντωσαν, γιγάντωσαν τους ψιθύρους. Πως εδώ, πάει να γίνει δουλειά επιπέδου Α εθνικής.. Που τίποτα δεν θα έχει να ζηλέψει, από το πρωτάθλημα με τις ομάδες στην νύχτα της Αθήνας. Πως ό,τι δείτε σήμερα, θα το δείτε και αύριο, και μεθαύριο, όχι μια σύντομη ξεπέτα και τέλος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και εμάς, με την σειρά μας, μας επιβεβαίωσε, η χθεσινή εντυπωσιακή προέλευση του κόσμου, παρέλαση κανονική. Για την ομαδάρα του Fix, πήρε φόρα και ποιος να τους σταματήσει. Τον Γιώργο Δασκούλιδη, την Εύα Μιλλή, τον Θάνο Τζάνη, τον Zero (από τους Vegas), την Χριστίνα Κωνσταντάρα, την Μαρία Πασαλίδου, και την Lida.

Αν έχει εμπιστοσύνη και στην άλλη ομάδα του Fix, σε αυτή του promo στο Instagram, που και εκεί, κάνει εξαιρετική δουλειά, την καλύτερη δουλειά. Tότε θα βάλεις τα γυαλιά σου σου και να ετοιμαστείς για δράση.

Αρκεί μόνο να κάνεις ένα κλικ, ακριβώς ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.