Το φανερό ταλέντο του Βασίλη Οικονόμου

Είναι κάτι τύποι, που δεν τους πιάνει το μάτι σου, όμως αν αρχίσουν να τραγουδούν, μένεις με το στόμα ανοικτό. Μιλάμε για τύπους νεαρούς, με πολύ ταλέντο και… όνειρα! Άτομα σοβαρά, πειθαρχημένα στο σκοπό ζωής τους, που πρέπει να τους εμπιστευτούν οι επιχειρηματίες της νύχτας, να αφήσουν τα παλιά και να πάνε στα καινούργια. Ώστε να αρθεί πάλι η αναγέννηση.

Τι λέμε; Μην πούμε τίποτα άλλο, να πούμε το όνομα Βασίλης Οικονόμου. Συνεχίζοντας να βαδίζει σε αισθαντικά δισκογραφικά μονοπάτια, μας παρουσιάζει το νέο του single, με τίτλο «Αν Ήσουν Στη Θέση Μου». Ένα «φρέσκο» και δυναμικό ερωτικό τραγούδι, που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Panik Platinum.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το «Αν Ήσουν Στη Θέση Μου» υπογράφουν ο Βασίλης Γαβριηλίδης στη μουσική και η Αγγελική Μακρυνιώτη στους στίχους, δύο δημιουργοί που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Το single μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.