Το Έναστρον του Ματσίκα πάντα θα είναι στις μεγάλες δυνάμεις

Νύχτα είναι αυτό, όλα… επιτρέπονται, τίποτα δεν απαγορεύεται, όλοι έχουν δικαίωμα στην έκπληξη. Αν, όμως, ισχυριστεί κάποιος ότι δεν θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, η αποψινή πρεμιέρα του Έναστρον, που θα έχει τους λεβέντες MEΛΙSSES και και την Δέσποινα Βανδή, θα του ρίξω μπουγέλο. Και θα του αξίζει ολόκληρο στη μάπα.

Οι ειδικοί έχουν χρόνια εκτιμήσει. Στο πρωτάθλημα της νύχτας, στο κάθε πρωτάθλημα, στην πρώτη τύχη, ήταν και θα είναι, ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας. Γνωστή και αθόρυβη νυχτερινή δύναμη, που πάμπολες φορές έχει σηκώσει την κούπα. Έτσι για να το συνδέσουμε με το ποδόσφαιρο, Mundial έχουμε. Είναι σαν να μιλάμε για την Βραζιλία, την Αργεντινή, την Γερμανία, την Γαλλία, την Ισπανία και Ιταλία. Ποτέ δεν θα ρωτήσεις αν θα κερδίσει η Βραζιλία. Έτσι και για το νυχτερινό κέντρο του συγκεκριμένου επιχειρηματία, και χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος τραγουδάει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μια πρεμιέρα, μια μικρή ομάδα, όλοι Έναστρον, κάνει το μεγάλο μπαμ, από απόψε.

Διαβάστε επίσης : Σε παίρνει η πάνω βόλτα, είσαι, δεν είσαι σχετικός

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.