Το είπε το tsipasblog και αναμένεται να γίνει ! Έρχονται χειροπέδες για τα στημένα, “άσπρισαν” πολλοί πρόεδροι ΠΑΕ, σε …Σοκ

Η ώρα της δικαιοσύνης δείχνει να έφτασε, επιτέλους! Το Τσίπας Μπλοκ ήταν στα πρώτα των ΜΜΕ, που το έχει ήδη προαναγγείλει (Εδώ και Εδώ), με κάθε λεπτομέρεια, για το βρώμικο κόσμο στην χειραγώγηση αγώνων, που είναι ένα φαινόμενο συνυφασμένο με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν νομίζω πως μας πήραν και τόσο σοβαρά. Όπως έδειξαν τα πράγματα, θα έπρεπε τελικά να παρέμβει η Διεθνής Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας, η Interpol, για να υπάρξουν αποτελέσματα και συλλήψεις. 

Αποκάλυψη από το “dikisports.blogspot.com”. Μηνύματα που αποτυπώνουν αλλοιώσεις αποτελεσμάτων αγώνων μέσω στοιχηματικής απάτης εντόπισε η έρευνα των διωκτικών αρχών.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εξελίξεις στο μέτωπο του νέου σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο με “στημένα” παιχνίδια και το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος εκκίνησε τις πειθαρχικές διαδικασίες για 15 ΠΑΕ, με δύο τρόπους: Ανέσυρε τους 109 αρχειοθετημένους φακέλους της Sportradar και ενημερώθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τα νέα στοιχεία της Interpol. Ο πρόεδρος Εφετών ως αθλητικός δικαστής θα ακολουθήσει όσα προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας, δηλαδή αυστηρές κυρώσεις με ισχυρή πιθανολόγηση και όχι με πλήρη αποδεικτικό διαδικασία.

Η έρευνα των διωκτικών αρχών εντόπισε μηνύματα από διαδικτυακές εφαρμογές, τα οποία αποτυπώνουν αλλοιώσεις αποτελεσμάτων αγώνων μέσω στοιχηματικής απάτης. Μαζί με τις μαρτυρίες και τις νόμιμες υποκλοπές αποτελούν τη θρυαλλίδα για άσκηση ποινικών διώξεων και εντάλματα συλλήψεων. 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.