Κύκλωμα στημένων αγώνων είν’ αυτό και όχι παίξε γέλασε

Έχω άποψη για την «βόμβα» από την Ιντερπολ, που εμπλέκει την Super League 2, σε σκάνδαλο στημένων αγώνων, με εγκέφαλο του κυκλώματος από την Πάτρα!!! Και κόσμος και κοσμάκης έχει χάσει τον ύπνο του. Μεταξύ αυτών που μάτι δεν μπορεί να κλείσει, και η Παναχαϊκή. Κι αυτή την άποψη, το Τσίπας Μπλοκ, και τη λέει, και τη γράφει, και δεν την αλλάζει ό,τι κι αν αναφέρουν οι πληρωμένες πένες του 50ευρου, τα τσιράκια των αφεντικών …των προέδρων.

Όλη αυτή η ιστορία είναι πολύ σοβαρή. Την έφερε στην επιφάνεια ο μεγαλύτερος διεθνής αστυνομικός οργανισμός στον κόσμο. Όχι η Αστυνομική Διεύθυνση της Αχαΐας. Κάποιοι κύριοι θα έχουν πρόβλημα, θα τους πάνε μέχρι το μεδούλι, αυτό να το ξέρουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό άφησε να εννοηθεί πως θα συμβεί, και ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος που εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται με πολλά παρασκηνιακά θέματα μέσω των εκπομπών του, αλλά και μέσω του dikisports.blogspot.com φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Πάμε ΠΑ-ΣΩ” με τον Νίκο Παπαστεφάνατο και τον Γιώργο Σωτηρόπουλο το πρωί της Τρίτης (4/7).

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.