Το Dunhill φέρνει Μαρία Καρλάκη για την αλλαγή

Διοργανώνει κάνα live, έτσι δεν είναι; Και το καλοκαίρι και τον χειμώνα. Αφού θέλει το διαφορετικό, αυτό το κάτι παραπάνω, κι αφού να ευχαριστήσει αυτούς που το στηρίζουν, προτιμά να είναι ποιοτικό. Είναι το σωστό; Ξεκάθαρα πως ναι. Μέχρι τώρα, αργότερα θα δούμε.

Δεν έχουμε καιρό μέχρι την καινούργια, μοναδική εμφάνιση στην Πάτρα και το Dunhill, με την Μαρία Καρλάκη. Μαζί της, τα δυνατά τραγουδιστικά χαρτιά της πόλης : Σπύρος Νιάχος, Γιάννης Πανίτσας και Αθηνά Μάλλια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Την Παρασκευή 15/10.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "COFFEE DRINK DUNHILL ALL DAY n Î‘Ρ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10 βιe ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ÎÎΑÎΙΑ Μαρία Καρλάκη Αγίου Ιωάννη Πράτσικα ,Πάτρα τηλ. 2610-337.399"
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Spiros Niachos, Sotirakis Giannikopoulos και Giannis Panitsas, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "COFFEE COFFEE DRINK DUNHILL ALL DAY ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/10 we ΛΑΙΚΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ÎÎΑÎΙΑ Μαρία Καρλάκη Σπύρος ΣπύροςΝιάχος Νιάχος Γιάννης Πανίτσας IAOEI Γιανν κόπουλος ΑθηναΜαα Βασίλης Φλέγγας Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 18,Πάτρα τηλ. 2610-337.399"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.