Συνεχίζει να γράφει

Νίκος Σκορδάκης. Του γνωστού reallity. Τou πασίγνωστου. Του Master Chef, που βρίσκεται στο Star! Του περσινού όμως κύκλου, του 5, που ήταν πολύ Master Chef. Όλοι όσοι συμμετείχαν, κερδίσανε δημοσιότητα, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν τα πάντα.

Ή το άλλο: Ό,τι ο Πατρινός παίκτης, συνεχίζει να “γράφει”, να προκαλεί εντυπώσεις και τώρα. Αρκετούς μήνες αφότου τα φώτα έχουν σβήσει Απίθανο να περάσει απαρατήρητος, να μην δεχτεί πολύ σοβαρές και δελεαστικές επαγγελματικές προτάσεις. Όπως αυτή στη Μυτιλήνη, στις 21 Οκτωβρίου. Η άλλη για καλοκαιρινή σεζόν, να συμπράξει με δυνατούς και εξελίξιμους επιχειρηματίες. Δεν είναι μόνο αυτά, είναι και το κανάλι στο youtube, που είναι σχεδόν έτοιμο, το βιβλίο που έχει στα πιο μελλοντικά του πλάνα και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του, θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αιτία που γίνεται αυτό ; Επειδή ο Σκορδάκης ήταν ήδη δουλεμένος και με εμπειρίες σεφ. Και το Master Chef, απλώς του έδωσε την ρεκλάμα, συνέβαλε στο να το αναδείξει.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, καρκινοειδές και κείμενο που λέει "8 To Home υποδέχεται τον Νίκο Σκορδάκη την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου σε ένα ταξίδι γεύσεων! Γηλέφωνο κρατήσεων: Τηλέφωνοκρατήσεων: σεων: 6940995795 6972742616 42616 6956038919 *degustation menu"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.