Το χειροκρότημα στο Μετρόπολις και η Ημέρα της Γυναίκας, με το πιο δυνατό του χαρτί

«Δεν θα συμμετέχουμε στη διασκέδαση σας, αυτή την βδομάδα. Στους νεκρούς στα Τέμπη και τις οικογένειές τους, είναι η σκέψη μας… » διεκήρυξε το νυχτερινό κέντρο Metropolis, του Τάσου Μητρόπουλου, στην Πάτρα, Τσαμαδού 19, η ακριβή του διεύθυνση. Και δεν το διεκήρυξε τελευταία στιγμή, να δούμε τι θα κάνουν και οι άλλοι, όχι από την Τετάρτη, είχε πάρει την απόφαση. Άρα, συνειδητοποιημένη. Και κανείς λογικός δεν μπορούσε να μην το χειροκροτήσει, ούτε με την απόφαση, ούτε με την στιγμή.

Κι όμως, όλα τρέχουν τόσο μα τόσο γρήγορα, η ζωή συνεχίζεται και σήμερα Τετάρτη, 7 Μαρτίου, πρωταγωνιστούν οι γυναίκες. Της Ελλάδας, όλου του πλανήτη οι γυναίκες, της πολιτικής, της κάθε δουλειάς, αυτές που πράγματι αξίζουν ίσα δικαιώματα, ίση μεταχείριση και ίσες ευκαιρίες, με τους άνδρες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή την ημέρα, επέλεξε το Μετρόπολις, για να επιστρέψει. Και μάλιστα, με το πιο δυνατό του χαρτί .

Από τις 19:00

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "METROP OLIS LIVE .... the souxe ΔΑΝΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΚΡΩΝΗΣ ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΖΕΛΕΠΑΚΗ ΛΙΖΑ Γιορτή της Γυναίκας ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 813 /3 ΜΟΥΖΟΣ ΑΠΟ 19:00 ΤΙΣ ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 2611.810.45 6993.60.63.60"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.