Το Briller Athens έχει δυνατό Πρόεδρο

Το The Briller, το οποίο πριν δύο βδομάδες, έκανε την πρώτη του εμφάνιση, άρα την παρθενική, στο γήπεδο της νυχτερινής Αθήνας και στην ειδικότητά ένα πολύ κλαμπ και με πινελιές τραγουδιστικά live, είναι η πιο τυχερή ομάδα. Όπως στο λέω και εννοώ ότι έχει αξιόπιστο Προέδρο. Για την ακρίβεια, που μπορεί να δαπανήσει όσα χρήματα χρειάζονται και ακόμη περισσότερα, για τα στηρίξει την ομάδα του. Να πάρει μπρος. Και αυτό δεν αμφισβητείται.

Το The Briller, λοιπόν, στο Θησείο, για να δείξει ότι η μπάλα παίζεται ψηλά και ότι προσφέρει διασκέδαση ποιότητα, για αυτό το Σάββατο, θα έχει Κόνη Μεταξά, Kianna και τον Dj του Λάμψη Νίκο Μάρκογλου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για πληροφορίες / κρατήσεις:
☎️ 2111100235 / 6988362537

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "BRILLER NIGHT CLUB KONNIE 19 FEBRUARY METAXA SATURDAY PARTY STARTS AFTER 00:00 GUEST DJ NIKOS MARKOGLOU (LAMPSI 92.3) 211 noo 235 698 836 2537 ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ 1A ΘΗΣΠΟ LIVE PANIK"

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.