Η απαγωγή Κυπαρίσση και… η απόλυτη σιωπή των απαγωγέων επί 50 μέρες! Αξιωματικός – ερευνητής της υπόθεσης λέει “Οι πιθανότητες πλέον να είναι ζωντανός είναι λίγες” – Το “τέλος” που είχε ο συνεργάτης του Ηλίας Μπάνης που “εξαφανίστηκε” με τον ίδιο τρόπο

«Έκκληση στην ανθρωπιά» των απαγωγέων του παιδιού της, κάνει η μητέρα του 40χρονου επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, που έπεσε θύμα αρπαγής στις 29 Δεκεμβρίου 2021 από την περιοχή Ντράφι, να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και να δώσουν ένα ίχνος ότι το παιδί της είναι καλά.

Πενήντα μέρες μετά την απαγωγή, η υπόθεση έχει παγώσει και κανείς δεν γνωρίζει τι γίνεται με τον 40χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Κυπαρίσσης απήχθη το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου κοντά στο σπίτι του και οι απαγωγείς επικοινώνησαν λίγο αργότερα με τον αδελφό του ζητώντας ως λύτρα 1.000.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα όμως δεν έχει υπάρξει καμία άλλη επικοινωνία.

O επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων και διατηρεί καταστήματα στο Μενίδι και στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, βρισκόταν σε ταβέρνα όταν περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα εξαφανίστηκε υπό άγνωστες συνθήκες. Πρώτο το edolio5 είχε αποκαλύψει την σύνδεση της απαγωγής του Ηλία Μπάνη, που δεν βρέθηκε ποτέ, με την υπόθεση αυτή αφού το θύμα ήταν συνεργάτης, του Κυπαρίσση. Όπως τόνισε στο edolio5 αξιωματικός – ερευνητής της υπόθεσης, η οικογένεια δεν είπε την αλήθεια από την αρχή και αυτές οι “λεπτομέρειες” είχαν ως αποτέλεσμα “να χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Είναι πλέον πολύ δύσκολο και με ελάχιστες ελπίδες προχωράει η έρευνα”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-πηγή : edolio5

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.