Το «Bodega» έχει δύο αφεντικά

Παράσχος, Μιχάλης Αμπαρτζάκης, Θέμης Καστρινός

Το πραγματικό και το ψεύτικο αφεντικό, ας τους πούμε έτσι, του «Bodega» στο Περιστέρι. Είναι ο Μιχάλης Αμπαρτζάκης, ο πραγματικός. Και ο ψεύτικος, ο Λεωνίδας Κακούρης, που στο «Μαύρο Ρόδο», στην υψηλής και την ποιοτική σειρά του Mega, υποδύεται τον «Θέμη Καστρινό». Επιχειρηματίας είναι του νυχτερινού κέντρου αυτού, και μάλιστα, από τους πολύ σκληρούς, δεν στην χαρίζει, αν θεωρήσει πως πας με πλεκτάνη, να του την κάνεις. Παρότι λες πως έχει αλλάξει, μετά τον θάνατο της συζύγου του, Αγγελικής, που τόσο πολύ αγαπούσε. Το δε, πρωτοπαλίκαρο του είναι ο “Παράσχος”, κατά κόσμον Τάσος Τζιβίσκος. Είμαι φανατικός της σειράς, τα ξέρω όλα, δεν χάνω επεισόδιο, με έχει κατακτήσει.

Και συμφωνούν, όποιοι την γνωρίζουν την τέχνη της επικοινωνίας, πως είναι πολύ περισσότερο μεγάλη τώρα η φήμη του «Bodega». Ναι, είναι. Να, γιατί ο Μιχάλης Αμπαρτζάκης, το αφεντικό το αληθινό, από τους ανερχόμενους, για να βρεθεί ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον. Αυτός το έχει και αυτό το προσόν, να γνωρίζει την βοήθεια της διαφήμισης στην ανάπτυξη της επιχείρησης, ναι έχει κάθε λόγο, τον «Θέμη Καστρινό», να τον έχει «αγκαλιά».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρόσφατα μαζί τους απαθανάτισε ο φακός, Μαζί απολαύσουν το νέο του πρόγραμμα, του «Bodega», που τα στοιχήματα όλα έχει κερδίσει. Κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο, με τον Σάκη Αρσενίου, την Χριστίνα Σάλτη, την Έλενα Τσαγκρινού, τον Γιώργο Βέρρο, την Ανχελίτα, για τον Γιάννη Λάφη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.