Με το Athens Stage, πλησιάζει τα παλιά μεγαλεία

Ποιος τραγουδιστής δεν θα ήθελε, τέτοια εποχή, να ξεκινήσει εμφανίσει κάπου, και αυτές αμέσως, να κάνουν αίσθηση σε όλο το νυχτερινό σύμπαν; Είσαι αναγνώστης του Τσίπας Μπλοκ, άρα έχεις μυαλό ξυράφι. Μια βόλτα να πας στο Athens stage και θα μείνεις. Φοβερά πράγματα. Φοβερός Αλέκος Ζαζόπουλος. Θυμίζει κάτι απ’ τα παλιά να λες. Εποχές Μούσες! Εποχές Αναγνωστόπουλου!

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, σαξόφωνο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, σαξόφωνο, φωτισμός, βιολί και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός, πλήθος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, φωτισμός και πλήθος

Παρακάτω. Νέο τραγούδι από τον Ζαζό…”Ανήκω στους μοναχικούς”. Πρόκειται για ένα αισθαντικό ζεμπέκικο, σε μουσική Πάνου Καπίρη και στίχους Νίκης Σπυροπούλου. Κυκλοφόρησε από την Heaven.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ακούστε το ΕΔΩ

Κλείνω έτσι. Τι μας λες!. Athens stage, ρε; Υπάρχει και το κλαμπ του Γρηγόρη Τουφεκλή. Και είναι φανατικοί, οι οπαδοί του. Δεν θέλουν επαφή με άλλο, θα μοιάζει με προδοσία του εαυτού τους. Και το κάνουν συνειδητά, απαραίτητα ηθικολογικά. Είναι απόλυτα δοσμένοι στη σχέση αυτή.

✔️Αλέκος Ζαζόπουλος ✔️Εβίτα Σερέτη ✔️Guest Στάθης Ξένος.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Πόλεμος!

📞 Res/Info: 2108313006 – 6932 853690
📌Λιοσίων 325 Αθήνα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "27/1 27/10PENING OPENING ATHENS STAGE Στάθης ΞΕΝΟΣ Μάριος ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Λιοσίων 325, Αθήνα τηλ. .τηλ. 210 8313006"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.